Haberler

Singapur Düzenleyicisi’nden Three Arrows Capital’e Eleştiri!

Singapur Düzenleyicisi, Three Arrows Capital'i yanlış bilgi vermek ve yönetim altında olan varlıkları izin verilenden daha fazlasını aştığı için eleştirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Singapur düzenleyicisi’nden Three Arrows Capital’e eleştiri. Singapur düzenleyicisi, Three Arrows Capital’in yanlış bilgi verdiğini ve yönetim altında izin verilenden daha fazla varlığa sahip olduğunu iddia etti.

Singapur Parasal Yetki Kurumu’dan (MAS) yapılan açıklamaya göre, dün mahkemenin Three Arrows Capital’i tasfiye ettiği söylendi. Açıklamaya göre, şirket yanlış bilgi vermek ve yönetim altında olan varlıkları izin verilenden daha fazlasını aşmakla suçlandı. 2013 yılında düzenleyici kurum, varlıklarının 250 milyon doları geçmemesi koşuluyla hedge fonuna bir lisans vermişti.

şirket, Temmuz 2020 ile Eylül 2020 arasında ve Kasım 2020 ile Ağustos 2021 arasında şirketin bu seviyeyi aştığını iddia ediyor. İşletme, yönetime veya hissedarlara herhangi bir düzeltme açıklamadı.

Söz konusu bildiride, işletmenin faturalarını ödeyemeyebileceğine dair söylentiler yer aldı ve ayrıca olası başka ihlalleri de incelediği bildirildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.