Altcoin HaberleriHaberler

Ünlü Analistin Polkadot Tahmini ve Gerekçeleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü analist Elliot Wainman kısa bir süre önce Polkadot (DOT) hakkındaki fikirlerini paylaştı. Wainman, takipçilerine duyurduğuna göre, Poldakot fiyatının halen ucuz bulunduğunu düşünüyor. Elbette kendine göre haklı gerekçeleri var fakat unutmamak gerekiyor, web sitemizde paylaşılan bilgiler hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi içermemektedir. Elliot Wainman’da riskli kripto para piyasalarında kolayca yanılabilir.

Analist Elliot Wainman’dan Polkadot (DOT) Tahmini

Kripto para piyasaları son aşama güçlü şekilde geri dönüyor. Ancak geri kalan bir altcoin var, en azından Elliot Wainman bu şekilde düşünüyor. Bu geri kalan altcoin düzgüsel olarak Polkadot (DOT), peki meşhur analist hangi gerekçelerle bunu korumak için çaba sarfediyor?

Elliot’a gore Kusama ağı bir sonraki 5 parachain müzayedesini başlatmaya hazırlanıyor. Polkadot nedir ve Kusama ne anlama geliyor diyorsanız ne olursa olsun web sitemizde araştırmaya girişmelisiniz. Yazının devamında bu detaylara çokça değinilecek.

Kusama, geliştiricilerin Polkadot ağında resmi olarak yayınlanmadan ilkin blockchain kodlarının ve uygulamalarının verimliliğini denemeleri ve belirlemeleri için bir kontrol ortamı yada “kanarya ağı” olarak adlandırılan bir platformdur. Özet olarak bilmeyenler için bunu söyleyebiliriz.

Elliot şunları şu sözleri dile getiriyor:

Haziran ayında parachain (paralel ağ ihaleleri) müzayedelerinin başarısını gördük. Kusama için gelecek haftalarda 5 yeni müzayede daha başlamış olacak”.

Yeni tur müzayedenin 1 Eylül tarihinde başlaması planlanıyor. İlk teklif verme periyodu iki gün sürecek, arkasından beş günlük bir bitiş periyodu gelecek. Bir ayı aşkın süre süresince beş açık artırma gerçekleştirilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Acala ve Polkadot (DOT) Roketi Ateşleyecek

Polkadot (DOT) ağında çalışacak Acala merkezi olmayan finans konusunda oldukca büyük işler yapmayı planlıyor. Elbette Acala başarısı Polkadot (DOT)’a yarayacak. Geniş kapsamlı bir DeFi merkezi olacak olan Acala mühim bir vazife üzerine alıyor.

Polkadot (DOT) ekosisteminde zincirler arası açık finans yapısı kurmaya çalışan Acala, Ethereum tabanlı varlıklarla birlikte çalışabilirliği kolaylaştıran bir Ethereum Sanal Makinesi (EVM) başlattı. Acala EVM+ yardımıyla kripto para yatırımcıları, Truffle ve MetaMask ile aynı araçları kullanarak ağda milyarlarca dolar TLV’ye ulaşabilecek.

Ünlü analist Solana (SOL) ve Cardano (ADA) ile yapmış olduğu karşılaştırmada Polkadot (DOT)’un zayıf kaldığını düşünüyor. Fiyatın daha oldukça yükselmesi gerektiğine inanan Elliot şunları söylüyor:

Solana ve Cardano ile karşılaştırıldığınd0a, Polkadot’tan ciddi bir geri dönüş hareketi göremedik. Cardano daha şimdiden ATH noktasını geçti. Solana ise önü alınamaz şekilde terfi etti ve yüksek seviyelere ulaştı. Polkadot (DOT) ise hakkettiği değerin oldukca altında fiyatlanmaya devam ediyor”.

UYARI: Burada paylaşılan hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi içermez.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.