Bulut depolama sistemleri son zamanlarda popülerlik kazanmıştır. Amazon, Microsoft ve Google gibi devlerin karlılığı bu alandaki gelişmelerden önemli ölçüde etkilendi. Son araştırmalara göre Amazon, bulut bilişim pazarının %34’ünü kontrol ediyor, ardından Microsoft Azure (%21) ve Google Cloud (%11) geliyor. Ancak blok zincirine dayalı merkezi olmayan sistemlerin ortaya çıkmasıyla, bu dağıtım önümüzdeki yıllarda büyük ölçüde değişebilir.
Bulut hizmetleri, merkezi olmayan bir küresel sis bilgi işlem platformu olan Sonm tarafından sunulmaktadır. Küresel hesaplamalar, oyunlar, CGI sunumları ve bilimsel hesaplamalar gibi çok sayıda iş bu çerçeve kullanılarak tanımlanabilir. Sonm platformu, temel hedeflerinden birinin küresel bir pazar oluşturmak olduğunu iddia ediyor. İşte son günlerde kripto para yatırımcılarının dikkatini üzerine çeken SNM Coin hakkında bilmeniz gerekenler…
Yazı İçeriği
SNM Coin Nedir?
SNM Token veya Coin konsepti, donanım üzerinde bulut bilgi işlem sunar. Müşteriler, PC’ler, madencilik ekipmanları ve sunucular da dahil olmak üzere donanımları burada kullanabilir. Başka birinin bilgi işlem kapasitesini kiralayarak ihtiyaçları karşılayabilir. Google Cloud’a biraz benziyor. Projenin yerel belirteci ve bu bilgi işlem gücünün para birimi SNM’dir. Projenin amacı, merkezi olmayan bilgisayarlardan oluşan bir ağ oluşturmaktır.
Binance ve Bitget gibi yalnızca birkaç konum kripto paranın alım satımına izin verir. Binance borsası, hacmin yüzde 86’sını oluşturuyor. Son zamanlarda AXS Coin’in yaşadığı gibi bir API sızıntısı nedeniyle değilse, balinaların pompalama organizasyonlarından biri olabilir. Yatırımcılar, potansiyel önemli düşüşlerden kaçınmak için önümüzdeki saatlerde dikkatli olmalıdır.
SNM Coin ne zaman kullanıma sunuldu?
SNM ilk çıkışını 2017’de yaptı. Sonraki yıllarda projenin token’ı Ethereum’dan Binance Smart Chain’e aktarıldı.
SNM Coin Hangi Borsalardan Alınır?
SONM (SNM) coin satın almanın en kolay ve hızlı yolu, işlem hacmi açısından en önemli ve anlamlı kripto para borsası Binance’tır. SONM Coin’in 27 Eylül 2017 tarihinde Binance’te listelenmesinin ardından SNM/ETH ve SNM/BTC işlem çiftlerinde kullanıcılarla buluştuğu an itibariyle biliniyor.
SNM Coin Neden Yükseliyor?
SNM Coin veya SONM (SNM) Token herhangi bir nedenle artmamalıdır. Projenin iletişim kanallarında duyuru bulunmamaktadır. Medium hesabında yaklaşık beş ay önce oluşturuldu. Bugüne kadar dikkat çeken bir kripto para birimi değildi. SNM Coin herhangi bir protokol veya ortaklık güncellemesinden geçmediği için yükselişi tamamen spekülatif görünüyor. İlerleyen saatlerde fiyatın önemli ölçüde düşmesi durumunda yatırımcıların hazır olması gerekiyor.
SNM Coin bu spekülatif artışı neden aldı? Piyasa yapıcı olarak tabir ettiğimiz firmaların FTX’in çökmesi sonucu zarar ettiğini birkaç gün önce belirtmiştik. Borsaların birkaç altcoin için sipariş defterleri, piyasa yapıcıların botları tarafından düzenlenir. Gerekli likiditeyi sağlayarak, fiyatın sarsıcı iniş çıkışlar yaşamasını engellerler. Daha önce bazı piyasa yapıcıların likidite sorunları nedeniyle bazı sipariş defterlerinde hareketsiz kaldığını iddia etmiştik. O zaman bunun ne zararı var? Emirler sadece kullanıcılar tarafından girildiği için ani iniş çıkışlar daha kolay yapılır.
SNM Coin Yorum
Uzmanlara göre, SNM Coin grafikleri, geçtiğimiz günlerde yakaladığı önemli yükselişin o sırada kripto para piyasasının istikrarsız durumunun bir sonucudur. Nihai kripto para biriminin önümüzdeki yıllarda borsalardaki işlem miktarını hızla artıracağı öngörülse de SNM Coinin yükselişi tamamen spekülatif görünüyor. İlerleyen saatlerde fiyatın önemli ölçüde düşmesi durumunda yatırımcıların hazır olması gerekiyor.