Kripto RehberEditörden Seçmeler

Shit Coin Nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shitcoinler genellikle sabit bir amacı olmayan, fiyatları suni olarak şişirilmiş, kullanıcılara hiçbir şekilde hizmet vermeyen ve kripto para dünyası için faydasız olan coin veya token’lara verilen isimdir. Bir kripto para biriminin uygulanabilir, güçlü veya hileli amaçlar için yaratılmış olup olmadığını belirlemek zordur. Buna karşılık, Bitcoin genellikle en güvenilir, istikrarlı ve popüler kripto para birimi olarak kabul edilir, çünkü kripto para dünyasının popülerlik kazanmasına yardımcı oldu ve çoğu kripto para biriminin yolunu açtı. Aynı şekilde, Ethereum, kripto token terimini topluluğa tanıtan, tamamen farklı bir blok zinciri sistemini tanıttığı için evrensel olarak sevilen ve saygı duyulan bir coindir.

Shitcoin’leri tespit etmek kolaydır çünkü belirli bir düzeni takip ederler. Piyasaya sürüldüğünde kripto para birimine biraz ilgi olsa da fiyatı nispeten değişmeden kalıyor. Ancak, yatırımcılar atlamaya başlayınca fiyat kısa sürede katlanarak yükselir. Kısa vadeli kazançlardan yararlanmak için kullanılabilir.

Shit Coin Nedir?

Kripto para birimlerine artan ilgi nedeniyle bir gün önemsiz para olarak görülecek olan altcoinlerin geliştirilmesi ve pazarlanmasında önemli bir yavaşlama olması pek olası değildir. Bazı hükümetler, özellikle Güney Kore ve Çin, kripto para madenciliği operasyonlarını sona erdirmeye büyük ilgi gösterirken, Japonya gibi diğerleri, daha geniş pazarda kripto para birimlerinin kullanımını teşvik etti.

Genel olarak kimse tarafından kullanılmayan, herhangi bir yenilik vaat etmeyen, vaat ettikleri yenilikleri destekleme kabiliyetine sahip olmayan tüm coin’leri diyebiliriz.

ShitCoin Yatırımı Yaparken Dikkat Edilecekler

  • Yatırım yaparken bu paraların popülaritesini göz önünde bulundurun. Bu tür coinlerin popülaritesi, fiyatlarındaki artışın ana nedenidir. Popülerlik kazanmaya başlayan paralar muhtemelen artacak.
  • Son hareketlerine baktığınızdan emin olun. Artan ve azalan durumları düşünün. Nereye düşeceğini belirleyin ve oraya varmadan gitmek için çaba gösterin.
  • Her gün piyasayı gözlemleyin. Shitcoin’lerin yükselişi, onları destekleyen projelerden çok haberlere ve onlar hakkında yazılanlara dayanıyor, bu yüzden bu tür haber ve yazılar oldukça önemli.Olumlu veya olumsuz haberler önemli ölçüde artırabilir veya azaltabilir.
  • Olumsuz bir haberin veya Elon Musk gibi birinden gelen bir Tweet’in bu tür bir para üzerinde olumlu veya olumsuz önemli bir etkisi olabileceğini unutmayın. Bu kişilere çok dikkat etmeli ve onların dediklerine göre fiyat biçerek yatırım yapmalısınız.
  • Ani düşüşlere karşı şüphesiz stop emri kullanılmalıdır. Bu tür para birimleri için bir durdurma emri kullanmak esastır. Stop emirleri kısa süreliğine bir darbeye maruz kalabilecekleri için mutlaka devreye sokulmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.