Altcoin Haberleri

Tamamen bir şaka sonucu ortaya çıkan yeni meme token, 1 günde yüzde 5.500 yükseldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası geçtiğimiz yıl muazzam değer artışlarına sahne olurken, Bitcoin (BTC) öncülüğünde gelen değer artışlarından en büyük paylardan birini de meme token’lar aldı. Piyasa değeri ile sektörün en büyük meme token’ı konumunda bulunan Dogecoin (DOGE) ve Dogecoin’den ilham alan ya da ona rakip olarak piyasaya sürülen Shiba Inu (SHIB) gibi diğer birçok meme token, 2022 ayı piyasasında yaşanan baskılardan dolayı savruldu. Son dönemlerde popüler meme token’larbu baskının altında kalmaya devam ederken, yeni bir meme token da sektörün gözdesi olma yoluna girdi.

BUTERIN ŞAKA YAPTI, GELİŞTİRİCİLER HAREKETE GEÇTİ

Buterin Saka Yapti Gelistiriciler Harekete Gecti

Ethereum’un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin’in atmış olduğu bir tweet sonucu ortaya çıkan “DIE” isimli yeni bir meme token, yüzde 5 bin 500’den fazla artış gösterdi! Buterin, başka bir meme token’ın ortaya çıkmasında rol oynadı ve şaka olarak “The Protocol (THE)” isimli bir projeyi başlatacağını söyledi. Bu açıklamadan sadece birkaç gün sonra “DIE” isimli yeni bir token oluşturuldu ve DIE, “THE” kelimesinin Almanca karşılığı olduğu için tercih edildi. Aynı zamanda bu kelime İngilizcede “ölüm” anlamına geldiği için, bir de kelime oyunu barındırıyor.

1 GÜNDE YÜZDE 5 BİN 500 YÜKSELDİ!

Geliştiricilerin DIE token’ı oluşturması ve Die Protocol için sosyal medya hesaplarını başlatması hiç de uzun sürmedi. Bu aşamadan sonra, DEXTools’tan alınan verilere göre DIE token değeri son 24 saatte yüzde 5 bin 500’den fazla artış göstererek 0,0000019 dolar seviyesine ulaştı. Varlığın bu yükselişinde, Huobi ve MEXC borsalarında listelenmiş olması da etkili oldu. Ayrıca diğer birçok küçük kripto para borsası da varlığı listeledi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.