Altcoin HaberleriHaberler

Binance’tan, Dogecoin Açıklaması: DOGE Çekim İşlemleri Açılıyor Mu?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük borsası Binance, Dogecoin çekim işlemlerinin bugün tamamen açılacağını duyurdu.

Binance, Dogecoin Çekim İşlemlerini Açıyor

Popüler kripto para borsası Binance, yaklaşık 3 hafta önce Dogecoin çekim işlemlerini askıya aldığını duyurmuştu. Yapılan açıklamalarda teknik aksaklıklar nedeniyle uzatıldığı söylenen çekim işlemlerine Elon Musk’dan tepki gelmişti. Musk, Twitter hesabından Binance CEO’su CZ’ye eleştirerek imalı atıflarda blunmuştu.

Binance, yaşanılan aksaklıkları talihsiz olarak nitelendirdi ve Eln Musk’ın şüpheli iddialarını kesin bir dille reddetti.

Binance resmi Twitter hesabından yapılan yeni yapılan duyuruda ise Dogecoin çekim işlemlerinin bugün tamamen açılacağı belirtildi. Dogecoin topluluğu tarafından tepkiyle karşılaşan Binance, gücellemenin geliştirici ekip ile birlikte yürütüldüğünü açıklamıştı.

Binance resmi sitesinden yapılan açıklamda fonların güvenliği, hızlı işlem yapabilme ve herhangi bir sorunla karşılaşmadan para yatırma çekme işlemlerinin gerçekleştirilmesi adına yoğun bir çalışma yürütüldüğü belirtildi. Dogecoin Core geliştiricilerinin ve Binance’in DOGE cüzdan yükseltmesi sırasında yaşanan yakın tarihli sorunla ilgili ayrıntılar aktarıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Binance Kripto Para Yatırma Nasıl Yapılır?

Binance yetkilileri, 27 Kasım Cumartesi günü para çekme işlemlerini yeniden açarak her şeyi test ettiklerini belirterek başka sorunla karşılaşmamak adına testleri sessizce gerçekleştirdiklerini aktardı. Son olarak Binance, Dogecoin çekme işlemlerinin bugünden itibaren tekrar tamamen açıldığını duyurmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.