Altcoin Haberleri

Yeniden yapılanan ve “diriliş” için yola çıkan Terra Classic’te işler yolunda gitmiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Mayıs ayında kripto para sektöründe büyük bir çöküş yaşandı. Söz konusu çöküş, Terra blok zincirinde ortaya çıkan krizin artından görüldü. Terra blok zincirinde bulunan UST ve LUNA’nın fiyatları neredeyse sıfırlandı ve bu süreçte geliştirici ekip on binlerce Bitcoin (BTC) satmak zorunda kaldı. Haziran ayında çöküş derinleşirken, kripto para piyasası hala genel olarak bu çöküşün altından kalkamadı. Ancak Terra, yeniden yapılanma adımları atarak bu ağı “Terra Classic’e” (LUNC) dönüştürdü ve LUNC topluluğu da “yeniden diriliş” sloganları ile harekete geçti. Ancak tüm bu çalışmalara ve çabalara rağmen son veriler, LUNC için işlerin yolunda gitmediğini gösteriyor.

LUNC ZİNCİR ÜSTÜ HACMİ VERİLERİ İYİ GİTMİYOR

Lunc Zincir Ustu Hacmi Verileri Iyi Gitmiyor

Kripto para veri platformu Classy Crypto tarafından sağlanan rapora göre Terra LUNA Classic ağında zincir üstü hacmi, topluluğun 5234 numaralı teklifi onaylayarak ağdaki işlemler üzerinden alınan ücretlerin yüzde 1,2’lik yakım oranını yüzde 0,2’ye düşürmesinden sonra yükselişe geçti. Topluluğun yüzde 1,2 yakım oranını yüzde 0,2’ye düşürmesinin nedenlerinden biri de aslında bunu başarabilmiş olmaktı. Özellikle de Eylül ayında yüzde 1,2’lik oranın uygulanmasının ardından, zincir üzerindeki hacimler ciddi oranlarda azalmıştı. Teklifin yazarı Duncan Day, konuya ilişkin yorumda bulundu.

TEKLİFİN YAZARI DAY’İN DEĞERLENDİRMELERİ

Duncan Day’e göre topluluğu zincir üstü hacimlerdeki bu gerileme üzerine yorumda bulunması için henüz çok erken. Ancak Day, 7 gün sonra adil ve rasyonel bir değerlendirme yapılabileceğini ifade ediyor. Teklifin yazarı Day’e göre güvenilir ve somut bir değerlendirme için 7 gün boyunca verilerin incelenmesi gerekiyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.