Bitcoin Haberleri

Tecrübeli Analistten Bitcoin’de Yeni Bir Düşüş Uyarısı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para topluluğunun yakından takip ettiği analistlerden Crypto Capo, ilgi çekici açıklamalarına devam ediyor. Ünlü kripto para analisti, başarılı tahminleriyle topluluktaki popüler isimler arasında öne çıkıyor. Crypto Capo, daha önceden Bitcoin çöküş zamanlarını doğru tahmin etmesiyle yatırımcıların gönlünde taht kurmuştu. Usta analist şimdi de Bitcoin fiyatında yeni bir düşüş yaşanabileceği konusunda yatırımcıları uyardı. 2022 yılında BTC’nin önceki fiyat hareketlerini yakından inceleyen analiste göre lider kripto para birimi daha düşük bir seviye oluşturmaya hazırlanıyor.

Bitcoin Fiyatında Kısa Vadeli Hedefi Verdi

Bitcoin 2

En büyük kripto para birimi Bitcoin, kasım ayına konsolidasyon süreciyle başladı. Tecrübeli analist Crypto Capo, Bitcoin için 21.400 dolar seviyesinde güçlü bir dirençle karşılaşacağını belirtti. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan deneyimli analist, bu direncin geçilmemesi durumunda sert bir düşüş yaşanabileceğini söyledi. Kripto para topluluğunda geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Crypto Capo, özellikle gelecek hafta sonuna kadar 16 bin dolar seviyesinin altında kesin düşüş yaşanacağını iddia etti.

Ünlü analistin BTC fiyatında kısa vadede 16 bin dolar seviyesini işaret etmesi yatırımcıları endişelendirdi. Öte yandan lider kripto para birimi Bitcoin, yeni haftaya da düşüş hareketleri ile başladı. Analist, BTC grafiğindeki haftalık RSI seviyesinin düşen bir formasyon oluşturmasına dikkat çekerek yatırımcıları uyardı. Haberin kaynağı analist yorumlarıdır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.