Kripto RehberEditörden Seçmeler

Sandbox (SAND) Coin Nedir? Sandbox’ta Gelir Nasıl Elde Edilir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu yazımızda Sand Coin nedir, Sandbox Coin (SAND) nedir, Sand Coin nasıl alınır ve daha pek çok soruya yanıt vermeye çalışıyoruz. İşte SAND coin incelemesi ve geleceği hakkında ayrıntılar…

Sandbox, merkezi olmayan bir sanal oyun evrenini çalıştıran Ethereum tabanlı bir yazılımdır.

Sandbox, kurucuların dünya çapında varlıkları oluşturabilecekleri, paylaşabileceği ve satabileceği, merkezi olmayan, topluluk odaklı bir sanal dünyadır. Sandbox metaverse, oyun pazarının dinamiklerini değiştirmeye ve yaratıcıları kullanıcı tarafından oluşturulan içerik aracılığıyla ürettikleri değer için ödüllendirmeye çalışan birkaç blok zinciri tabanlı sanal dünyaların arasındadır.

SAND Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SAND Coin 15.62 TL’den işlem görmektedir. 24 saatlik işlem hacmi 5,272,914,223 TL’dir. Toplam piyasa değeri 23,415,844,389 TL’dir

SAND Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SAND Coin 2,69 dolardan işlem görmektedir.

Sandbox (SAND) Coin Nedir?

Sandbox, kurucuların küresel dünyada varlıkları oluşturabileceği, paylaşabileceği ve satabileceği, merkezi olmayan, topluluk odaklı bir sanal dünyadır. Sandbox metaverse, oyun pazarının dinamiklerini farklılaştırmaya ve yaratıcıları kullanıcı tarafından oluşturulan içerik aracılığıyla ürettikleri değer için ödüllendirmeye çalışan birkaç blok zinciri tabanlı sanal dünyadan biridir.

Sandbox, kullanıcıların dünya içi varlıkları ve oyun deneyimlerini oluşturabileceği, paylaşabileceği ve bunlardan para kazanabileceği Ethereum tabanlı bir metaverse ve oyun dünyasıdır. Pixowl tarafından oluşturulan The Sandbox, platformların kullanıcı tarafından oluşturulan içeriğe sahip olduğu ve bunları kontrol ettiği, yaratıcıların ve oyuncuların sınırlı haklara sahip olduğu geleneksel oyun pazarını bozmak için tasarlanmıştır. The Sandbox’ta, kullanıcılar dünyadaki oluşturdukları mutlak mülkiyeti barındırmaktadır.

Korumalı alan üç üründen oluşur:

VoxEdit, kullanıcıların insanlar, hayvanlar ve araçlar gibi sanal dünya 3B nesneleri oluşturmasına ve canlandırmasını sağlar. Bu nesnelere ASSETS adı verilir ve değiştirilebilir ve değişmez token’ların (NFT’ler) tek bir akıllı sözleşme aracılığıyla basılmasına olanak tanıyan ERC-1155 token standardını kullanır.

Sandbox Marketplace, ASSETS’in Gezegenler Arası Dosya Sistemini (IPFS) ilk kez yükledikten sonra kullanıcıların yayınlayıp satışının gerçekleştirilebileceği alandır.

Sandbox Game Maker, kullanıcıların ücretsiz olarak 3D oyunlar oluşturmasına yardımcı olur.

The Sandbox’a katılmak için kodlama bilgisi gerekmese de, güçlü bir araç paketi, hızla gelişen çevrimiçi oyun dünyasına ve dünyalarına değerli varlıklar oluşturabilir ve entegre edebilir.

Sandbox (Sand) Coin Nedir? Sandbox’ta Gelir Nasıl Elde Edilir?

Sandbox Evreninin Tokenleri

Sandbox dünyası, oyunlarda tokenize edilmiş varlıklar için bir dünya oluşturarak birkaç farklı tokenden faydalanır. SAND, ekosistemin tüm işlemlerini ve etkileşimlere yardım eden bir ERC-20 token’ıdır. Örneğin, oyun oynamak, ekipman satın almak veya avatarınızı özelleştirmek SAND tokenlarına mal olur. Gelecekte SAND, Sandbox DAO (merkezi olmayan özerk organizasyon) kurulduktan sonra sahiplerinin ekosistemdeki değişiklikler hakkında girdi almasına izin veren bir yönetişim tokeni olarak da hizmet edecek.

SAND ayrıca, NFT’ler olan ERC-721 tokenleri tarafından temsil edilen dijital gayrimenkul parçaları olan  ASSETS ve LANDS satın almak için de kullanılabilir. Oyuncular, oyunlara ve  ASSETS’E ev sahipliği yapmak için 96×96 metrelik bir dijital arsa olan LANDS’larını kullanabilirler. Sadece 166,464 ARSA parseli olacak. Bir oyuncu birden fazla LAND’i tek bir mülkte birleştirdiğinde buna Estate denir.

Son olarak, SAND token’ları, ASSETS kadar daha fazla SAND oluşturmak için gereken diğer iki token türü olan Gems ve Catalysts elde etmek için stake edilebilir. Katalizörler, ASSETS  “katmanını” ve kıtlığı tanımlayan ERC-20 tokenleridir. Katmanlar “ortak”tan “efsanevi”ye kadar değişir; ortak ASSETS  en az kıt olanlardır ve efsanevi VARLIKLAR en korkutucu olanlardır. Mücevherler ERC-20 tokenleridir ve kullanıldığında yakılır. SAND stake yoluyla edinilmeye ek olarak, Gems diğer oyuncular tarafından satın alınabilir.

Sandbox, oyuncular adına Ethereum gas ücretleri ödeyerek kullanıcı deneyimini daha iyi hale getirir. Ek olarak, SAND token ticaret hacminin %50’si, hibeleri finanse ederek ve platformu tanıtarak ekosistemi destekleyen The Sandbox Foundation’a tahsis edildi.

Sandbox’ta Gelir Nasıl Elde Edilir?

The Sandbox’ta çeşitli şekillerde para kazanabilirsiniz. VoxEdit ile ASSETS oluşturduktan sonra, bunları NFT olarak satmak için sanal alan pazarına yükleyebilirsiniz. Örneğin, avatarlar, motosikletler ve hayvanlar gibi ASSETS’LAR, 10 SAND’dan binlerce SAND’a kadar geniş bir aralıkta satışı gerçekleşmektedir.

Ayrıca, The Sandbox Game Maker ile kendi oyunlarınızı tasarlayıp onlardan gelir elde edebilirsiniz veya diğer kullanıcıların oyunlarının bir oyuncusu olarak ödüller kazanabilirsiniz. Ayrıca LAND’ınızı diğer oyunculara kiralayarak veya değerini artıran içeriklerle doldurarak LAND’den para kazanabilirsiniz.

Korumalı alan, içerik oluşturucular, oyuncular ve oyun platformları arasındaki dinamikleri değiştirmeye çalışan birkaç şifreli meta verisinden biridir. SAND havuzları gibi şeyler, oyuncuların yaratıcı çabalarının ürünlerine sahip olduğu ve platform operatörleri için yarattıkları muazzam değer için ödüllendirildiği yeni bir oyun pazarının kapılarını aralıyor.

Images?Q=Tbn:and9Gcta397Gdmziqrvqccjlhvi3Dv1Fbubfqwf7Da&Amp;Usqp=Cau

Sandbox (SAND) Coin Yorum ve Geleceği 2022

SAND, Sandbox’ın çok yönlü dünyasının yardımcı programı simgesidir ve ASSETS tokenleri oluşturmak, piyasada ASSETS satın almak ve satmak, LAND ile ilgili işlemlerde yer almak ve kullanıcı tarafından oluşturulan deneyimlerle etkileşim kurmak için kullanımı gerçekleşebilir.

SAND ayrıca, The Sandbox DAO’nun yönetişim tokenidir; bu, SAND tokenlerinin sahipliğinin kullanıcılara platformu istedikleri gibi geliştirmeleri için oy hakkı verdiğini doğrulamaktadır.

Ayrıca, SAND arzı sınırlıdır, yani yazılımın kurallarına göre yalnızca 3 milyar SAND token’ı bulunacaktır.

Kullanıcılar sanal alanı özel hale getirebilir oyun, dijital arazi mülkiyeti ve yaratıcı alanın çekici bir kombinasyonunu anında görebilir.

Korumalı alan ayrıca, kullanıcı tarafından oluşturulan NFT’lerin benzersiz tokenleri aracılığıyla blok zinciri ekonomisini keşfetme imkanı verir.

Yatırımcılar, dijital arazinin ilerdeki değerine ve kullanıcı tarafından oluşturulan oyun platformlarının daha fazla benimseneceğine inanıyorlarsa, SAND’ı yatırımlarına katmaya çalışabilirler.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.