Haberler

Kripto Çöküşünü Doğru Bilen Analistten Çarpıcı Bitcoin Tahmini

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralarda uzun süredir ayı piyasasının yaşanması yatırımcıları ciddi anlamda yıprattı. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatı ATH seviyesi olan 69 bin dolardan 18 bin dolarlı seviyelere kadar geriledi. Bu süreçte popüler kripto para analistlerinden Crypto Capo, kripto paraların ayı piyasasına gireceğini doğru tahmin etmesiyle öne çıkmıştı. Gerçek kimliğini saklayan ve anonim kalmayı tercih eden usta analist, son paylaşımında Bitcoin tahmininde bulundu.

Tecrübeli Analistten Boğa Tuzağı Uyarısı

Crypto Capo

Kripto para topluluğunun yakından takip ettiği analistlerden Crypto Capo, sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalar yaptı. Analist, Bitcoin’in şu anki piyasa koşullarında mümkün olduğu kadar çok boğayı “tuzağa düşürme” eğiliminde olduğuna dikkat çekti. Bu yüzden BTC boğalarını dikkatli olmaya davet eden tecrübeli analist, sosyal medyanın en çok konuştuğu kişilerden biri oldu. Bilindiği üzere kripto para piyasasında sık karşılaşılan boğa tuzağı, yatırımcıları inandırıcı bir ralli yaparak piyasanın aniden tersine dönmesidir. İlk olarak destek seviyesini kıran kripto para birimi düşüş eğilimi gösterince boğa tuzağı tamamlanmış olur.

Bitcoin Yatırımcısı Dikkatli Olmalı

Anonim kripto para analisti Crypto Capo, sosyal medya üzerinden takipçilerine önemli uyarılar yapmaya devam ediyor. Analist, BTC’de 21 bin dolar üzerindeki hareketlerin çok dikkatli takip edilmesi gerektiğini söyledi. Usta analiste göre BTC fiyatı 21.500 dolarlı seviyelerden düşüş hareketine başlayabilir. Haber kaynağı analist yorumlarıdır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.