Haberler

CHZ CEO’su Dünya Kupası Öncesi Bombayı Patlattı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralar ile spor dünyasını bir araya getirmeyi amaçlayan Socios.com sosyal medya platformu, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu platform ile yakından ilgili olan Chiliz (CHZ) yatırımcıları, son dönemde 2022 Dünya Kupası organizasyonu için nefeslerini tutmuş durumda. CHZ CEO’su Alexandre Dreyfus, son açıklamasında fan tokenler ve proje güncellemeleri hakkında bomba ifadeler kullandı.

Barcelona ile Ortak Oldu

Chz Ceo Barcelona

Özellikle spor dünyasıyla kripto sektörünü entegre eden Socios.com geçtiğimiz aylarda Barcelona kulübü ile 100 milyon dolarlık anlaşma imzalamıştı. Futbol kulübü, taraftar ve blockchain teknolojisine odaklanan bu anlaşmayla kurulan Barça Sudios hakkında Dreyfus şunları söylemişti: “Barcelona ile ilk anlaşmamızı 2020 yılında imzaladık. Ardından geçen iki buçuk yıllık süreçte hem onlar, hem biz memnun kaldık ve işbirliğimizi genişlettik. Yıldızlar karması, Web3 girişimlerine liderlik edecek bir proje arayışı içindeydi.”

“Dünya Kupasıyla Sürprizlere Hazır Olun”

Dreyfus, Socios ve Chiliz ile ilgili sürprizlerin özellikle dünya kupası organizasyonuyla birlikte peş peşe gündeme geleceğini söyledi. Yakın zamanda projede çok ciddi bir değişiklik olmayacağını ancak dünya kupasının başlamasıyla birlikte CHZ coin yatırımcılarının sürprizlere hazır olması gerektiğini aktardı.

Dreyfus’un bu açıklamaları fan token sahiplerini de heyecanlandırmaya yetti. Chiliz kurucusu fan tokenler ile yeniden hareketlenmeye başlayan NFT sektörünü kıyaslarken gelecekteki hamleleriyle ilgili konuştu. Dreyfus, gelecekte daha çok fan tokenlere odaklanacaklarını ve NFT sektörüne sıcak bakmadıklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.