Haberler

FTX Borsasından Beklenen Açıklama Geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yeni hafta çok hareketli başladı. ABD merkezli popüler kripto para borsası FTX üzerindeki kara bulutlar, piyasada satış baskısını arttırdı. FTX borsasının sahibi Sam Bankman-Fried’ın sahibi olduğu Alameda Research şirketinin iflas edeceğine dair spekülasyonlar piyasadaki dengeleri alt üst etti. Bu haberin kripto para topluluğunda geniş yankı bulmasından sonra borsadaki rezervlerin erimeye başlaması dikkatlerden kaçmadı. Kaotik ortam sebebiyle korkan yatırımcılar, ellerindeki kripto paraları FTX borsasından çekmeye başlayınca borsanın rezervleri hızlı bir şekilde eridi.

FTX Borsasından Güncelleme Açıklaması

Ftx Borsasından Güncelleme Açıklamas

Özellikle son dönemde ABD’de iflas eden pek çok kripto para şirketi yatırımcıların parasını ödeyemedikleri için pek çok mağduriyete yol açtı. Bu durum kripto para yatırımcılarında iflas edebilecek şirketlere karşı aşırı korku ortamını yarattı. Son olarak Alameda Research şirketinin kötü gelen bilançosu, sosyal medyada iflas iddialarını gündeme taşıdı. Bunun ardından FTX borsasındaki fonlarını çekmeye başlayan yatırımcılar, borsa yönetiminden bir açıklama bekliyordu.

Borsanın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama FTX eşleşme motorlarının sorunsuz çalıştığını ortaya koydu. Borsa, sistemden para çekme işlemlerini hızlandırmak için bazı yenilikler yaptıklarını duyurdu. FTX borsası bu sebeple iki uçtan işlemleri tamamlamaya geçtiklerini ve bu sayede çekimleri hızlandırabileceklerini belirtti. Borsa yetkilileri ayrıca işlemlerin yavaş da olsa çalışmaya devam ettiğini belirterek herhangi bir sorun yaşanmadığını ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.