Haberler

Terra Kurucu Ortağı Daniel Shin’in Evine Baskın Yapıldı!

Terrafrom Lab kurucu ortağı Daniel Shin'in Seul'deki evine baskın düzenlendi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terra kurucu ortağı Daniel Shin’in evine baskın yapıldı. Güney Kore’deki yetkililer hala Terra kripto para biriminin çöküşüyle ​​ilgili dolandırıcılık iddialarını araştırıyor.

Terra Kurucu Ortağı Daniel Shin’in Evine Savcılar Baskın Yaptı

Güney Kore’deki söylentilere göre, savcılar kısa süre önce Terrafrom Lab kurucu ortağı Daniel Shin’in Seul’deki evine baskın düzenledi.

Sızan kayıtlar, TerraUSD (UST) stablecoin‘inin çöküşünden dolandırıcılığın sorumlu olması nedeniyle bir kez daha kapsamlı bir soruşturma yürütüldüğünü belirtiyor.

Terra para birimi grafiği geçen yılın Mayıs ayında en düşük noktasına ulaştı. Yine Mayıs ayında, Güney Koreli LUNA yatırımcıları, Terraform Labs ve kurucu ortağı Do Kwon’a, onları dolandırıcılık ve bölgesel menkul kıymetler düzenlemelerini çiğnemekle suçlayarak şikayette bulundu.

Do Kwon 1

Daniel Shin ile birlikte, önemli Güney Kore kripto para borsaları Bithumb ve Upbit bu hafta kolluk kuvvetleri tarafından basıldı. Savcılar, geçen ay eski çalışanlar da dahil olmak üzere Luna ile ilişkili herkese seyahat kısıtlaması getirdi.

Aynı zamanda Terra’nın kurucu ortağı Do Kwon’a karşı vergi kaçakçılığı iddiaları da ortaya çıktı ve bu konu da soruşturma altında. Bahsedilen kripto para biriminin kurucu ortakları Daniel Shin ve Do Kwon, her ikisi de Singapur’da adreslerini koruyor. Ancak burada yaşayıp yaşamadıkları henüz netlik kazanmadı.

Terra’nın durumunu inceleyelim. CoinGecko’nun istatistiklerine göre, Terra (LUNC) şu anda 0,00010318 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.