Haberler

Dokuz Kripto Para Birimi, SEC Tarafından Menkul Kıymetler Olarak Listelendi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dokuz kripto para Birimi, SEC tarafından menkul kıymetler olarak listelendi

Dokuz kripto para birimi, SEC tarafından Coinbase’de bulunan menkul kıymetler olarak sınıflandırıldı. Bu, eski bir Coinbase çalışanını ve diğer iki kişiyi elektronik dolandırıcılıkla suçlayan bir belgede belirtildi.

SEC, kripto para birimlerine örnek olarak AMP, RLY, DDX, XYO, RGT, LCX, POWR, DFX ve KROM adlarını verir. Bu kripto para birimlerinin her birinin içeriden öğrenenlerin ticaretine bağlı olduğu söylendi.

SEC tarafından şu açıklama yapıldı:

Bu suçlamalarla ilgili mesajımız açık: Dolandırıcılık dolandırıcılıktır. Blokzincirinde veya Wall Street’te gerçekleşmesi fark etmez.

SEC şimdi bir dizi kripto para birimini üç kez menkul kıymetler olarak sınıflandırdı.

Eski SEC başkanı olan Jay Clayton, daha önce Bitcoin’in bir menkul kıymet olmadığını belirtmişti. SEC’in şu anki başkanı Gary Gensler de benzer iddialarda bulundu.

Coinbase’den Yanıt

SEC dosyası Coinbase tarafından ele alındı. Söyleşiye göre ABD yasalarının dijital çağa ayak uyduramadığı için güncellenmesi gerekiyor.

Menkul kıymet olan kripto varlıklar, güvenli ve verimli uygulamalarla rehberlik edilmesi için güncellenmiş kurallara ihtiyaç duyar. Menkul kıymet olmayan kripto varlıklar, bu kuralların dışında kalmanın kesinliğine ihtiyaç duyar

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.