Bitcoin Haberleri

Deneyimli Bloomberg Analisti Bitcoin’de Bu Seviyeyi Bekliyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralarda konsolidasyon süreci devam ederken Bloomberg Intelligence kıdemli makro stratejisti Mike McGlone’dan çarpıcı bir paylaşım geldi. Yatırımcıların yakından takip ettiği ünlü analist, Bitcoin fiyatında beklediği seviyeyi açıkladı. Deneyimli analistin, BTC’deki güncel fiyattan yüzde 40 oranındaki düşüş beklentisi, yatırımcıları korkuttu. McGlone, destek seviyesinin aşağı yönlü kırılması halinde Bitcoin’in ciddi anlamda değer kaybı riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.

McGlone’dan BTC Analizi

Mcglone'Dan Btc Analizi

Usta emtia analisti Mike McGlone, Bitcoin’de beklediği seviyeyi takipçileriyle paylaştı: “Piyasalar konsolide bir aralıktan iyi bir sebeple çıktığında, bu çok daha aşağıya ineceği anlamına gelir. İşte bu yüzden başlangıçta Bitcoin’in 10.000-12.000 dolar bölgesine kadar düşebileceğini söyledim.” Geniş bir yatırımcı kitlesinin takip ettiği analistin bu beklentisi bazı yatırımcılarda endişeye yol açtı.

“Her Şey Kötüye Gidiyor”

Bloomberg Intelligence kıdemli makro analisti kripto kışına dair görüşlerini paylaşırken bu yıl tüm piyasalarda her şeyin kötüye gittiğini söyledi: “Bu yıl hisse senetleri ve tahvillerin toplamı için şimdiye kadarki en kötü yıl oldu. Dolayısıyla bana göre ileriye dönük risk, en azından beş yıllık bazda çoğu büyük kurum için riskin bu alana bir şekilde yatırım payı ayırmamış olmasıdır.” Ünlü analist yatırımcıları umutlandıran açıklamalarıyla da dikkat çekti: “BTC ileriki süreçte ciddi şekilde değerlenecek. Asıl risk, bunlara yatırım yapmamak ve göz ardı etmektir.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.