HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Tether USDT’si Tezos Blockchain Ağında Piyasaya Sürülüyor!

Tether, Tezos ağında en büyük stablecoin'i USDT'yi piyasaya sürecek.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tether USDT’si Tezos Blockchain ağında piyasaya sürülüyor. Tether, Tezos ağında en büyük stablecoin’i USDT’yi piyasaya sürüyor. Tezos üzerindeki USDt, ödemeler, DeFi ve diğer alanlarda çığır açan uygulamalara olanak sağlayacak.

Tether’in CTO’su Paolo Ardoino konuyla ilgili şu yorumları yaptı:

Dijital token alanındaki en likit, istikrarlı ve güvenilir sabit paraya erişim sunan USDt’yi Tezos’ta başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Tezos hızla sahneye çıkıyor ve bu entegrasyonun uzun vadeli büyüme için gerekli olacağına inanıyoruz.

Tezos, Tether’in USDT’sini kabul eden 12. ağ olacak. USDT’nin Polygon’daki ilk çıkışı da geçen gün Tether tarafından duyurulmuştu.

Son haftalarda Tether, USDT ağının kapsamını genişletiyor. USDT, Tezos’a ek olarak Ethereum, Solana, Avalanche, Polygon, Algorand, Tron, Omni, EOS, Liquid Network, Kusama ve Bitcoin Cash’in Standard Ledger Protocol’ünde kullanılabiliyor.

Tether, USDT’nin Tezos’taki ilk çıkışının blockchain ağının DeFi ekosistemine fayda sağlayacağını iddia ediyor. Tether The Block’a şunları söyledi: “Tezos’ta moda, müzik, oyun ve sanat endüstrileri de dahil olmak üzere birçok önemli proje başlatıldı.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.