HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

ApeCoin Sahipleri, Ethereum’da Kalmak İçin Oy Kulllandı!

Yüksek gas ücretlerine rağmen, ApeCoin sahipleri Ethereum'da kalmayı tercih etti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ApeCoin sahipleri, Ethereum’da kalmak için oy kulllandı. Yüksek gas ücretlerine rağmen, ApeCoin sahipleri Ethereum’da kalmayı tercih etti.

Snapshot verilerine göre ApeCoin topluluğu, Ethereum ağında devam etmeyi seçti. Projeyi ekosistem içinde tutmak için  APE token’larının  yüzde 54’ü kullanıldı.

Aşırı ücretler nedeniyle, Ethereum ağı, Yuga Labs tarafından sahnelenen sanal bir arazi satışı nedeniyle Mayıs ayı başlarında geçici olarak kullanılamamıştı. Yüksek ağ tıkanıklığı nedeniyle, kullanıcıların bireysel işlemlere yüzlerce dolar harcamak zorunda kaldıkları iddia edildi.

Yuga Labs olay için özür diledi ve benzer trajedilerin yaşanmaması için kendi zincirine geçmesi gerektiğini belirtti. Topluluk üyelerinin çoğuna göre, farklı bir zincire geçmek proje için çok maliyetli ve güvensiz olacağı belirtildi.

Bilindiği gibi Ethereum yıllardır fahiş gas ücretleriyle mücadele ediyor. Aralık 2017’de ilk popüler NFT projesi olan CryptoKitties ağı tamamen tıkamıştı.

İkinci en büyük blok zincirinin yeterince ölçeklenmemesi nedeniyle, Solana gibi yüksek verimli blok zincirleri ön plana çıktı. Ropsten test ağı, Çarşamba günü Beacon zinciriyle birleşerek, ağın çok beklenen Proof of Stake’e  hamlesine doğru önemli bir adım attı. Çok beklenen gelişme Ethereum’un enerji tüketimini önemli ölçüde azaltacak olsa da, şu anda gas ücretleri üzerinde önemli bir etkisi olması beklenmiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.