Haberler

Three Arrows Capital (3AC) Aleyhine Deribit Tasviye Başvurusu Yaptı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Three Arrows Capital (3AC) aleyhine Deribit tasviye başvurusu yaptı. Britanya Virjin Adaları’ndaki mahkemede, kripto para türevleri borsası Deribit, Three Arrows Capital (3AC) aleyhine tasfiye davası açtı.

The Block tarafından yayınlanan rapora göre, en iyi kripto para türev borsası Deribit, bir dizi başka tarafla birlikte Three Arrows Capital’a (3AC) tasfiye davası açtı. Deribit, ilgili tasfiye başvurusunu doğruladı.

Bloomberg’in önceki bir haberine göre Blockchain.com, şirketin tasfiyesiyle de ilgilendiğini duyurmuştu. Gizlilik anlaşmaları nedeniyle Deribit, sürece katılan tarafların isimlerini açıklamadı. Sonuç olarak, Blockchain.com’un faaliyette bulunup bulunmadığı belirsiz.

Deribit’in Three Arrows Capital’in pozisyonlarını tasfiye eden borsalardan biri olduğunu açıklaması üzerine harekete geçildi. Deribit’in hissedarları arasında Three Arrows da bulunuyor. Ancak bir şirket temsilcisinden yapılan açıklamaya göre BitMEX, Three Arrows’u tasfiye eden borsalardan biri olmasına ve 6 milyon dolarlık fona sahip olmasına rağmen Deribit’in başvurusunda yer almadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.