HaberlerBitcoin Haberleri

Spot Bitcoin ETF Onayı Asya Kıtasında Büyük Yankı Buldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun spot Bitcoin ETF başvurularına onay vermesinin etkileri Asya kıtasında büyük bir yankı buldu.

Son haberlere göre, Hong Kong merkezli finansal hizmetler şirketi Venture Smart Financial Holdings (VSFG), bölgenin Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (SFC) kapısını çalarak spot Bitcoin fonu listelemek için girişimde bulundu.

Image 15

Brian Chan, şirketin yatırım ve ürün grup başkanı, kripto ETF pazarının büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

Chan, yönetim altındaki varlıklarını 500 milyon dolara çıkarmayı planladıklarını ve bu hedefe yıl sonuna kadar ulaşacaklarını dile getirdi. VSFG, geleneksel ve dijital varlık yönetimi hizmetleri sunan bir şirket olarak, Hong Kong’da onay alan ilk sanal varlık yöneticileri arasında yer alıyor.

Kaynaklar, Hong Kong’da birçok şirketin spot Bitcoin ETF’si listelemek için harekete geçmeye hazırlandığını belirtti.

Bloomberg’e konuşan Serra Wei, Aegis Custody’in bölgede dört farklı varlık yöneticisiyle görüşerek spot kripto fonu başlatma amacında olduğunu iddia etti. Hong Kong’da finansal piyasaları düzenleyen SFC, geçtiğimiz ay spot kripto fonlarını kapsayan bir yönerge yayınladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.