HaberlerTüm Haberler

E-Money, Euro Destekli Stablecoin’e Son Veriyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Mevcut ayı piyasası nedeniyle, cosmos tabanlı e-Money, euro destekli stablecoin’i sonlandırıyor.

Ona göre, e-Money blockchain projesi, EEUR stablecoin‘in şirket tarafından çıkarılması durdurulsa bile çalışmaya devam edecek. Girişim, en son Cosmos özelliklerini içeren, yılın ilk çeyreğinde zinciri geliştirmeyi amaçlıyor.

Cosmos tabanlı elektronik ödeme sistemi e-Money, ayı piyasası koşullarını gerekçe göstererek euro destekli stablecoin EEUR‘u çıkarmayı durdurdu.

E-Money, Euro Destekli Stablecoin’e Son Veriyor!

E-Money, 6 Mart’a kadar EEUR stablecoin geri ödemelerini sağlayacağını belirtti. 100 bin EEUR’un altında fonu olan müşteriler, Cosmos‘taki en büyük merkeziyetsiz borsa olan Osmosis’teki stablecoin piyasasında token’larını doğrudan takas ederek pozisyonlarını halledebilir. Token’larını USDC ya da atom ve osmo gibi Cosmos’a has varlıklarla değişim sağlayabilir. E-Money, kullanıcılara piyasa sıkışıklığını ve fiyat kaymasını düşürmek için pozisyonlarını küçük gruplar halinde almaları konusunda uyardı.

Açıklamada, 100 bin EEUR’den daha büyük miktarı işlemek isteyen  müşterilerin, bunu doğrudan euro karşılığında oluşturabileceği açıklandı. Bu, kullanıcıların müşteri kimlik kontrollerinden geçmesi gerekecek ve süreç beş gün kadar devam edecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.