Haberler

Kripto Para Kullanımı ABD’de Yüzde 20 Seviyelerinde!

Pew Data Center araştırmasına göre, ABD'li yetişkinlerin yaklaşık yüzde 16'sı kripto para birimi kullanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para kullanımı ABD’de yüzde 20 seviyelerinde. Pew Data Center araştırmasına göre, ABD’li yetişkinlerin yaklaşık yüzde 16’sı kripto para birimi kullanıyor.

Hemen hemen her sektörde bağlantıları ve kripto para sektöründe güçlü bir geçmişi var. Bu, yatırım için ilgi ve şans yaratıyor. Günlük işlemlerimizde kripto para birimini kullanmamızı sağlayan ödeme sistemlerinin mevcudiyeti gibi çok sayıda faktör, kripto para ile insanlar arasındaki bağı güçlendiriyor. Ek olarak, ABD’de yapılan bir araştırma, kaç kişinin kriptoyu tercih ettiğini ve nedenini ortaya koyuyor.

İşlem Yapan Her 10 Amerikalının 4’ü Kripto Paralara Güveniyor

Pew’in araştırmasına göre, ABD’li yetişkinlerin %16’sı kripto para birimi kullanıyor ve piyasa dalgalanmalarının bir sonucu olarak yatırımlar düşüyor.

Kripto para birimlerine yatırım yapan Amerikalıların yaklaşık yarısı, yatırımların azalmasına ek olarak tahminlerinden daha kötü performans gösterdiğini söylüyor. Yatırımcıların %15’i yatırımlarının beklenenden daha iyi performans gösterdiğine inanıyor ve %31’i beklentilerini tamamen karşıladığını söylüyor.

Kripto Para Kullanımı Abd’de Yüzde 20 Seviyelerinde!

Yatırımcılar, yatırım yapmak için farklı bir yaklaşımı tercih ettiklerini (yüzde 78), bunun para kazanmak için iyi bir strateji olduğuna inandıklarını (yüzde 75) veya diğer yatırım stratejilerinden daha basit olduğuna inandıklarını (yüzde 54) iddia ediyor.

10 kişiden yaklaşık 4’ü, en azından küçük bir nedenden dolayı bir topluluğa üye olmak istediklerini ve kripto para birimlerine diğer yatırımlardan daha fazla güvendiklerini söylüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.