Altcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Bu 9 Coin’den Gözlerinizi Ayırmayın!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu 9 Coin’den Gözlerinizi Ayırmayın! Kripto para kanalı Altcoin Daily, Ethereum, Solana, Polkadot, Radix ve daha küçük altcoinlerdeki en son gelişmeleri toplar.

Bu 9 Coin’den Gözlerinizi Ayırmayın!
Bu 9 Coin’den Gözlerinizi Ayırmayın!

Altcoin projesinin en son gelişimi aşağıdadır.

  • Altcoin Daily’nin tüccarların kaçırmasını istemediği ilk haber, yapım aşamasındaki Solana altyapısı. Solana blok araştırmacısı Solscan, bir tur yatırımla 4 milyon ABD doları toplamaya hazırlanıyor.
  • Yazılım şirketi ConsenSys, “Consensys Rollups” ile oluşturulan projelerin özel zincir üzerinde saniyede 10.000 işleme (TPS) ulaşabileceğini söyledi. Açıklamaya göre, bu kümeler, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumlu herhangi bir blok zincirine bağlanabilecek.
  • Clover Finance, 5. Polkadot Parachain Slot Makinesi Müzayedesini kazandı ve müzayedelerin ilk turu sona erdi. 18 Aralık’ta ilk 5 parachain Polkadot zincirine entegre edilecek ve blok üretimi başlayacak.
  • Radix, Radix Alexandria’nın lansmanını duyurdu. Alexandria’nın odak noktası geliştiriciler olacak. Bu, Scrypto ve Radix Engine sürüm 2’nin ilk sürümünün, günümüzün akıllı sözleşmelerinin hatalarıyla başa çıkmak için akıllı sözleşmeler oluşturmak için varlık odaklı yeni bir yol sağladığı anlamına gelir.
  • İlk Enjektif Protokol (INJ) jeton yakma işlemi tamamlandı ve 40.000 INJ yakıldı. Bu, INJ’nin artık resmen deflasyonist olduğu anlamına geliyor!
  • NEAR Vakfı, eski Circle yöneticisi Marieke Flament’i yeni CEO olarak atadı. Circle, iki yıl içinde 2 milyon kullanıcı tarafından benimsenen istikrarlı para birimi USDC ile tanınır.
  • Epic Prime, “Dread Dungeons”ta ilk zindan sahibi oldu. FEAR Dungeons, temel olarak FEAR ekosistemindeki bir meta-evrendir. İnsanlar korku meta evreninde arazi satın alabilirler. Meta Festivali 2022’nin ilk çeyreğinde listelenecek.
  • Symbiosis Finance, birçok kişinin bilmediği OKExChain’e entegre edilmiştir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.