Haberler

 Tron Kurucusu Justin Sun’dan Yeni Etrhereum Hamlesi!

Tron (TRX) kurucusu Justin Sun, kripto para piyasasında yaptığı alımlar ve hamlelerle adından sıkça söz ettiriyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tron (TRX) kurucusu Justin Sun, kripto para piyasasında yaptığı alımlar ve hamlelerle adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak Justin Sun, yeni bir hamle yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Spot on Chain’in paylaştığı bilgilere göre, Justin Sun’a ait olan “0x9F…19Fe” adresi, yaklaşık 10 saat önce Lido Finance’da bulunan WSTETH’yi çekti ve 109.327 adet stETH’e dönüştürdü. Bu işlem sonucunda yaklaşık 258 milyon dolar değerinde stETH elde edildi.

Justin Sun, elde ettiği 109.327 stETH’yi “0xdC…0ff0” ve “0x79…b163” adreslerine gönderdi ve daha sonra bu iki yeni adres aracılığıyla EigenLayer’a stake etti.

EigenLayer, Ethereum’da halihazırda stake edilmiş ETH’lerin farklı uygulamalarda yeniden stake edilmesine imkan tanıyan bir sistemdir. Kullanıcılar, bu işlemi gerçekleştirmek için stETH, rETH, cbETH gibi tokenları kullanabilirler.

Şu anda Justin Sun’ın adresinde hâlâ yaklaşık 107.000 WSTETH bulunmaktadır ve bu da yaklaşık 301 milyon dolar değerindedir.

Spot on Chain tarafından yapılan açıklamada, toplamda 1,35 milyondan fazla ETH’nin (~3,33 milyar dolar değerinde) EigenLayer’da yeniden stake edildiği belirtilmiş ve Justin Sun’ın yeniden ETH stake eden en büyük dört yatırımcıdan biri olduğu ifade edildi.

“1,35 milyondan fazla ETH (~3,33 milyar dolar) EigenLayer’da yeniden stake edildi!

Justin Sun, Lido’dan 94.5K WSTETH çekti ve bunları stETH’e çevirdi. Bu stETH’leri EigenLayer’a yatırdı ve bu hamlesiyle en büyük 4 yeniden alıcıdan biri oldu.”

Bu hamlesiyle Justin Sun, kripto para piyasasında güçlü bir pozisyon elde etmiştir. Ethereum’un yükselen piyasa değeriyle birlikte bu hamlesinin de değeri artış gösterecek. Justin Sun’ın gelecekteki hamleleri ve alımları kripto para dünyasında büyük bir merakla bekleniyor.

• Puffer_finance 233,6 bin ETH (566 milyon dolar)

• Justin Sun: 109,3 bin ETH (265 milyon dolar)

• Eigenpiexyz-io: 88,6 bin ETH (215 milyon dolar)

• Kelp DAO : 75,3 bin (182 milyon dolar)”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.