Altcoin HaberleriHaberler

Tron (TRX) Yatırımcılarına Müjde! Yeni İşbirliği Resmen Duyuruldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yüksek performanslı akıllı sözleşmeler ortamı Tron’un yerel coini TRX artık online alışverişte kullanılabiliyor olacak. Yapılan anlaşmayla birlikte TRX daha kullanışlı hale geldi. Gün içinde 0,083 doları gören TRX kısa sürede 0,087 seviyelerine kadar terfi etti.

Tron Yeni Ortağını Duyurdu

Kripto para birimleri ve dijital para birimleri içinde köprü kuran bir ekosistem olan Shopping.io, Tron Foundation ile bir ortaklık kurduğunu ve ödeme yöntemi paketine TRX coinin eklediğini duyurdu. Perakende ödemelerde kriptonun kullanılabilirliğini artırmaya çalışan Shopping.io uzun vadeli bir anlaşmaya imza attı.

Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Bugün itibariyle platforma eklenen TRX büyük bir pazara açılmış oldu. Shopping.io vesilesiyle TRX sahibi olan hepimiz kolayca Amazon, eBay, Walmart ve Etsy benzer halde platformlarda alışveriş yapabilecek. Elbette Shopping.io burada köprü görevi görecek.

TRX Alışverişlerde Kullanılacak

TRX ve BTT’nin kurucusu olan Justin Sun bu mevzuyla ilgili mühim bir açıklama yapmış oldu. Yeni ortaklıktan dolayı son aşama memnun olan genç girişimci şunları söylemiş oldu:

Tron (TRX) topluluğunun büyük e-tecim platformlarında işlerini kolaylaştırdık. Artık Amazon, eBay ve Etsy benzer halde sistemlerden Shopping.io vesilesiyle Tron (TRX) kullanarak alışveriş yapabileceksiniz. Shopping.io kripto para meraklılarına gerçek dünyanın kapılarını aralıyor”.

Shopping.io‘nun CEO’su ve sahibi Arbel Arif meydana getirilen anlaşmayla birlikte işbirliğinin daha da derinleşebileceğini söylemiş oldu. WEB3.0 projeleri mevzusunda Tron ile ortak hareket etmeyi planlayan Arbel Arif bir indirim programı da deklare etti.

“Tron (TRX) sahiplerine bu şekilde bir kolaylık sunuyor olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Kripto para topluluğunun işini kolaylaştırmak ve büyük oyuncularla ortaklaşa iş yapmak istiyoruz. Tron bu hedefimizdeki mühim bir adımdı ve bu hedefe ulaştık”.

Bugün itibariyle Shopping.io vesilesiyle TRX kullanarak alışveriş meydana getirecek kullanıcılar %2 indirim hakkın kazanacak. Mevcut indirimin iki hafta süresince devam etmesi umut ediliyor.

Projenini Shopping (SPI) isminde bir mahalli tokenı da bulunuyor. BSC ağında üretilen token bir tek 1 milyon arza haiz ve 75 dolardan alıcı buluyor. Tron haberiyle birlikte 81 doları aşan fiyat birazcık geri çekilmiş benzer halde görünüyor. Günlük hacmi 3,6 milyon dolar olan token 280 dolar ile ATH yapmıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.