Altcoin HaberleriEditörden SeçmelerEthereum HaberleriHaberler

Eylül Ayında Fiyatını Katlayacak Altcoinler! Popüler Kripto Kanalı Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoin Daily önümüzdeki ay ciddi yükseliş yapmasını beklediği 5 altcoin projesini duyurdu. Tanınmış analistler tarafınca meydana getirilen değerlendirmeye gore bu altcoinler ciddi fiyatlama yapabilir. Elbette kripto para piyasaları her zaman risklidir ve bu yazımızda paylaşılan bilgilerin hiç biri yatırım tavsiyesi içermez. Bu bilgiler ışığında kendi değerlendirmenizi yapmadan yatırım yapmayın!

Tezos (XTZ)

Listenin başlangıcında Tezos (XTZ) geliyor. Son 3 ayın en yüksek seviyesine ulaşan Tezos (XTZ) bugün %11 artış yaşandı. Tezos (XTZ) 3,6 milyar dolarlık piyasa değeriyle 45. sırada yer ediniyor. Özellikle, İsviçre merkezli blockchain ve finans şirketleri projeye yoğun ilgi duyuyor.

Crypto Finance Group, InCore Bank ve Inacta benzer şekilde kurumlar dijital finansal ürünler sağlamak için ortak olarak Tezos (XTZ) blockchainini seçti.

“İş birliği, varlık tokenizasyonu için DAR-1 olarak adlandırılan yeni bir Tezos token standardının geliştirilmesi ve tanıtılmasıyla sonuçlandı”.

Crypto Finance Group, InCore Bank ve Inacta ortak bir açıklama yaparak Tezos’u seçmelerinin ana sebebinin “zincir üstündeki yönetiminin ağı bozmadan yada bölmeden yükseltmelere izin vermesi” bulunduğunu söylemiş oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bu Ay Bitmeden Yatırım Yapılabilecek 5 Altcoin!

Vechain (VET)

VeChain Hibe Programını finanse etmek için 1 Milyon dolar taahhüt etti. VeChainThor platformunu kullanarak canlı bir eNFT Ekosistemi oluşturmak isteyen proje yetkilileri, geliştiricileri destekleyecek.

“Uzun vadeli başarıya yetişebilmek için NFT mevzusunda harekete geçen VeChain bağışlama sürecini ve müracaat şartlarını duyurdu. Halka açık GitHub sayfasından başvuruları saydam şekilde takip edebileceksiniz. Geliştiricilerin VeChain (VET) ağına çekilmesi hedefleniyor”.

Ethereum (ETH)

Altcoin Daily üçüncü sıraya Ethereum (ETH)’u koydu. Ethereum Vakfının teknik ekibe 1,5 milyon dolar bağış elde etmiş olduğu öncdeden duyurulmuştu. Ethereum 2.0 güncellemesinde sonra geliştiriciler bu hibeden payına düşeni alacak.

Kraken ve merkezi olmayan finans (DeFi) protokolleri Uniswap ve The Graph dahil olmak suretiyle altı kripto kuruluşu, ETH 2.0 güncellemesinde vazife alan geliştiricilere 250.000 dolar bağışladı. Tüm bu hibeleri 5’e bölünecek. Besu, Ergon, Geth, Nethermind ve Nimbus içinde dağıtılacak kripto paralar ağın geliştirilmesini destekliyor.

Sadece 20 gün içinde milyonlarca dolar değerinde Ethereum (ETH) yakıldı ve daha fazlasının silinmesi hedefleniyor. Elbette bu durum fiyata pozitif yönde yansıyacak.

Cosmos (ATOM)

Şubat 2021’de başlatılan Blok Zincirler Arası İletişim protokolü (IBC), herhangi iki zincirin yazışma kurmasına, likidite ve işlevselliği paylaşmasına ve Cosmos ekosistemindeki tokenları ve öteki verileri aktarmasına müsaade eden Cosmos standardıdır.

Analistler bu sayede kullananların tüm kripto varlıklarını yönetebileceklerini ve çapraz zincirleri sezgisel, rahat ara yüzle kullanabileceklerini söylüyor. IBC yardımıyla Cosmos, DeFi için daha iyi hale geliyor. Ağa gelen likidite yardımıyla ATOM fiyatlarının da artması planlanıyor.

Cardano (ADA)

Sonuncu sırada ise Cardano (ADA) bulunuyor. Eylül ayında gerçekleşecek olan ağ yükseltmesi ve Japonya’dan gelen pozitif yönde haberler fiyatı daha oldukça yükseltebilir.

Özellikle Japonya tarafınca Cardano (ADA) yatırımlarına izin verilmiş olması mühim bir adım olarak görülüyor. Japonya kripto paralar mevzusunda son aşama titiz davranıyor. Yani düzenleyiciler tarafınca borsalarda kullanımına izin verilen varlıklar ülkede son aşama kıymetli. Bunun ilerleyen süreçte fiyata daha oldukça etki etmesi planlanıyor.

Kripto para piyasaları ciddi riskler barındırır. Herhangi bir güçlü FUD tüm bu fiyatların %90 düşmesine de sebep olabilir. Burada paylaşılan bilgilerin hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.