Haberler

Turkishverse LAND Satışı için Son Fırsat!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

The Sandbox, Türkiye için başlattığı Turkishverse LAND satışı açık artırmalarına devam ediyor. 6 Eylül’de başlayan ve büyük bir heyecanla beklenen son şans açık artırmaları, 7 Eylül’de Türkiye saatiyle 18:00’de sona erecek. Bu son açık artırmalarda, sanal dünya sahibi olmak isteyenlere 15 adet 1×1 LAND ve 3 adet 1×1 Premium LAND sunulacak. Son şans açık artırmalarına, OpenSea üzerinden katılım sağlanabilecektir.

The Sandbox LAND sahibi olan kullanıcılar, Turkishverse LAND Sale’i ile özel avantajlara sahip olacaklar. Premium LAND sahipleri ise Türkishverse LAND sahipleriyle birlikte Kapadokya’da ücretsiz The Sandbox balonuyla uçma fırsatı elde edeceklerdir. Ayrıca, The Sandbox LAND sahipleri için heyecan verici bir yol haritası da yayınlandı. Bu yol haritası kapsamında şu özelliklerin devreye gireceği açıklanmıştır:

Belirli mahallelerde özel sezonlar ve bonuslar sunulacak. Bu sezonlar ve bonuslar sayesinde LAND sahipleri, daha fazla avantaj ve kazanç elde edebileceklerdir.

Turkishverse Land Satışı Için Son Fırsat!

Belirli mahallelerde, IP’ler ve markalarla işbirliği içinde özel faaliyetler başlatılacaktır. Bu işbirlikleri sayesinde Türk markaları, sanal dünyada kendilerini sergileme ve yeni bir dijital çağda bulunma fırsatı yakalayacaklardır.

LAND sahipleri, LAND’larını en az 90 gün boyunca elinde tutan kullanıcılar için aylık NFT taleplerinden yararlanabilecektir. Bu talepler, kullanıcılara ekstra ödüller ve avantajlar sunacak ve sahiplerinin sanal dünyadaki varlıklarını daha da değerli hale getirecektir.

The Sandbox Turkishverse LAND Satışı, Türk markalarının sanal dünyada kendilerini sergileme ve yeni bir dijital çağda bulunma fırsatı sunmaktadır. Bu benzersiz fırsatı kaçırmamak ve Turkishverse LAND sahibi olmak isteyenler, son şans açık artırmalarına katılarak hayallerindeki sanal dünyayı inşa etme yolunda bir adım atabilirler.

The Sandbox, Türkiye’deki sanal dünya tutkunlarını heyecanla bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.