Haberler

Citigroup, Kripto Para Odaklı Yönetici Arayışında!

Citigroup tarafından kripto para birimleri, stablecoin ve DeFi odaklı bir dijital varlık risk yöneticisi arıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Citigroup, kripto para odaklı yönetici arayışında. Citigroup tarafından kripto para birimleri, stablecoin ve DeFi odaklı bir dijital varlık risk yöneticisi arıyor.

Sektörde daha güçlü olmak isteyen isimler, kripto para piyasası toparlanırken bile ilerliyor. Deneyimli marka isimleri ve iş stratejileri, özellikle kripto para sektöründe büyümek isteyen yeni başlayanlar için çok önemli. En büyük işletmelerden biri olan Citigroup da kripto odaklı bir iş duyurusunda bulundu.

Citigroup Kripto Para Bölümünü Güçlendiriyor

Citi, daha önce dijital varlıklar için bir bölüm kurmak üzere 100 kişiyi işe alacağını duyurmasının ardından web sitesinde başka bir iş ilanı yayınladı. Citigroup’un internet sitesinde yer alan iş ilanına göre kripto para, stablecoin ve DeFi alanlarında fikir geliştirmek için iki risk yöneticisine ihtiyaç duyuyor.

Aranan iki sistemden biri, stablecoinler ve kripto para birimleri üzerinde çalışacak ve merkeziyetsiz bir finansal sisteme sahip olacak. İkincisi, daha çok merkezi finansa benzeyen kurumsal blok zinciri, dijital menkul kıymetler ve CBDC’lere odaklanacak.

CEO ve Crypto Financial Risk’in kurucusu Tarun Chitra şunları söyledi:

Merkeziyetsiz finansta risk yönetimi, geleneksel finansta gördüğünüzden gerçekten çok daha karmaşık. Bu yüzden Citi, sadece bunu anlayacak ve akıl yürütecek bir kişiye ihtiyaç duyuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.