HaberlerAltcoin Haberleri

Yakın Zamanda Avalanche Ağında Çıkacak Coin’ler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum’un önemli rakipleri arasında yer alana Avalanche son dönemlerde popüler bir proje haline geldi. Avalanche yerel kripto para birimi AVAX’ın gösterdiği fiyat performansı, Avalanche ağında çıkacak coinlere önem kazandırdı.

Avalanche’in Yeni Projeleri

Kripto para birimleirnin son haftalarda gösterdiği volatil hareketler birçok kripto parayı etkilemiş durumda. Öyle ki Bitcoin 56.000 dolar seviyelerine kadar gerilerken Ethereum 4.200 dolar seviyelerine geriledi. Bu gerilme sürecinde AVAX’ın gösterdiği fiyat performansı yatırımcıları sadece AVAX’a değil, Avalanche ağında çıkacak coinlere de yönlendirdi. Yakın zamanda Avalanche ağında  piyasaya sürülmesi beklenen projeler arasında Platypus, Islander, Colony, Heroes NFT, TaleCraft ve Imperium Empires yer alıyor.

Kripto para analistleri, büyük çoğunluğu geliştirme ve satış aşamasında olan bu projelerin takip edilmesinin yatırımcılar açısından faydalı olabileceğini ifade ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Avalanche Nedir, Geleceği Nasıl Olur?

Avalanche (AVAX) Fiyatı

Kripto para birimlerinin düşüşler kaydettiği haftalarda AVAX fiyatı arka arkaya birkaç kez rekora imza attı. (AVAX ATH 147$) Sonrasında düzeltme evresine giren AVAX, yazının kaleme alındığı an itibari ile 120 dolar bandında ilerliyor.

Avax
Avax

Kripto para analistleri, bu noktada sonra AVAX’ın ilk hedefi 150 dolar olacak. 150 dolar üzerinde ise 180 dolar gibi bir fiyat hedefinin olduğu görülüyor. AVAX’ın fiyatının artışının ve hala artacağı beklentilerinin arkasında ise Avalanche platformunun imza attığı başarılar ve Ethereum’a ciddi bir rakip olarak görülmesi yer alıyor.

Özellikle 2021 yılında yaşanan gelişmeler sonrasında Ethereum ağına olan talebin artması ve bunun da gas fee’lere yansıması sebebiyle Avalanche gibi alternatif projelere de ilgi arttı. Ethereum rakibi projeler arasında ise ilk iki sırada Solana ve Avalanche’in olduğunu ifade edebiliriz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.