Altcoin HaberleriHaberler

Analist Açıkladı: Dogecoin (DOGE) Yükselişi Hız Kazanabilir

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para topluluğunun en popüler şaka coini olan Dogecoin,  yeni bir yükseliş arayışı içerisinde. DOGE, yazının kaleme alındığı sırada 0.2482 dolar seviyesinden işlem görüyor. Son fiyat artışıyla birlikte 10. sırada yer alan kripto para birimi henüz ATH seviyesine yaklaşmış değil. Bu konuda  ünlü  analist Jonathan Morgan’a göre yatırımcılar, Dogecoin’i desteklemeye devam ettiğini  ve kritik kırılma bölgesine doğru yükseldiğini belirtti.

Dogecoin (DOGE) Yükselişi Hız Kazanabilir!

Dogecoin  fiyatı, Kumo Twist olarak bilinenn Ichimoku Kinko Hyo sisteminde önemli bir bölgeye doğru aşama kaydediyor. Kumo Twist, Senkou Span A’nın yukarıda/aşağıda kesiştiği yerdir. Genellikle bir piyasanın ne süre hareket edeceğinin ilk uyarı işaretidir ve genel eğilimi belirleyebilir. Ancak Kumo Twist bununla birlikte fiyatı hızlandıran bir tür olarak da hareket edebilir.

Image 637693057596524739

Dogecoin fiyatının açık bir halde 0.275 dolar bölgesinin üstünde kapanması, analiste nazaran lüzumlu tüm yükseliş devamı formasyon gereksinimlerini karşılıyor. Ayrıca, bu kapanış muhtemelen osilatörler içinde gelişen ve şu anda gelişmekte olan düşüş eğilimlerinin reddedilmesine yol açacak.

[ccpw id=”10127″]

Morgan’a göre mevcut yükseliş momentumunu geçersiz kılmak isteyen açığa satış icra eden satıcıların önünde sıkıntılı bir yol var. İlk olarak, satıcıların Dogecoin fiyatını 0.195 dolar seviyesinin altında kapatması gerekecek. Bununla birlikte, 0.195 dolardan Dogecoin’in 0.10 dolar değer alanına doğru çöküşünü göreceğimiz bir ani düşüş meydana gelebilir. Bu, mevcut 0.2477 dolar seviyesinden averaj %20’lik düşüşü temsil edecek ve DOGE, yıl başından bu yana bu seviyelerden güçlü çıkışlar yapmayı başardı. Eylül ayında en büyük sınavlarını bu seviyelerde vermişti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.