HaberlerAltcoin Haberleri

Ünlü Analist Bu Altcoin’de Devasa Ralli Bekliyor!

EGRAG CRYPTO, Temmuz 2023'ten bu yana analiz ettiği XRP grafiğindeki formasyonunun ralli sinyali gösterdiğini vurgulayarak dikkatleri üzerine çekti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

EGRAG CRYPTO, Temmuz 2023’ten bu yana analiz ettiği XRP grafiğindeki formasyonunun ralli sinyali gösterdiğini vurgulayarak dikkatleri üzerine çekti.

Kripto para piyasasının tekrar yükselişe geçmesi, yatırımcıları oldukça heyecanlandırdı. Çoğu yatırımcı, Bitcoin haberlerine dayanarak düzeltmenin tamamlandığını ve piyasanın olumlu bir görünüme bürüneceğini düşünmeye başladı.

Piyasa dinamiklerini korurken, XRP hakkında dikkat çekici bir değerlendirme yapıldı. Solana (SOL), Avalanche (AVAX) ve BNB gibi önemli kripto paralardan daha az başarı gösteren XRP, tanınmış bir analistin dikkatini çekti. Analist, XRP için yükseliş öngörüsünü dile getirdi.

Analistten XRP için Yükseliş Değerlendirmesi

EGRAG CRYPTO adlı kripto analisti, “W” formasyonunun açık bir şekilde gözlemlendiği XRP için artan bir ivme bekliyor. Analist, XRP’nin potansiyel yükselişiyle birlikte ulaşabileceği fiyat seviyelerini de detaylandırdı.

Analiste göre, XRP’nin ilerleyen aylarda bir ralli yaşayabileceği tahmin ediliyor. EGRAG CRYPTO, grafiği inceleyerek bu rallinin başlangıcının “W” formasyonu olduğunu belirtti. Formasyon, Temmuz 2023’ten bu yana yedi aylık bir süreci kapsıyor ve önümüzdeki dönemde kripto para piyasasında ilginç gelişmelere yol açabilir.

Analistin değerlendirmesine göre, bu belirgin oluşumun işlev görmesi durumunda, yaygın kripto para birimi 1,16 dolara kadar yükselme potansiyeline sahip olabilir. Analizin odaklandığı alt hedef 1 dolar alanında yer alırken, 1,2 dolar seviyesi üst hedef olarak belirginleşti.

Popüler kripto para birimine yönelik eleştirilerini dile getiren yatırımcılar, analistin fiyat tahminine alaycı bir şekilde tepki gösterdi. Çoğu yatırımcı, bu analizin ardından düşüş olasılığını dile getirdi.

Ripple ve SEC arasındaki hukuk mücadelesi hala devam etmekte, gerginlik had safhada. Eğer Ripple davayı kazanırsa, kripto para piyasasında büyük bir hareketlilik olabilir. Fakat uzun yıllardır var olan bu kripto para birimi hala 1 dolar seviyesine dahi ulaşamadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.