HaberlerAltcoin Haberleri

Ethereum Piyasada Dikkatleri Üzerine Topluyor: Altcoin Rallisi Yaklaşıyor!

Bitcoin'in (BTC) yönünü yukarı çevirmesi eşliğinde yükseliş ivmesi yakalayan Ethereum (ETH) için son durum nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’in (BTC) yönünü yukarı çevirmesi eşliğinde yükseliş ivmesi yakalayan Ethereum (ETH) için son durum nedir?

Bitcoin‘in (BTC) yönünü yukarı çevirmesi eşliğinde yükseliş ivmesi yakalayan Ethereum (ETH) için son durum nedir?

65.000 doların üzerindeki haftalık kapanış, Bitcoin (BTC) tarafından altcoin piyasasına etki etti. Son günlerde belirsiz kalan altcoin’ler, BTC’nin bu adımıyla değer kazandı. Özellikle Ethereum’un (ETH) kritik bir destek noktasını aşarak yükselişe geçmesi, altcoin yatırımcılarını memnun etti. Peki, altcoin boğası için ETH’de izlenmesi gereken seviyeler nelerdir?

Kripto Para Yatırımcıları, Ethereum’un Hangi Fiyat Seviyelerini İzlemeli?

Ethereum (ETH), kripto para piyasasının en dikkat çeken altcoinlerinden biri. Değerinin aniden 4000 doların üzerine çıkmasıyla, sert bir satış dalgasıyla karşılaştı. Fiyatları hızla 3000 dolar seviyelerine gerilerken, ETH’nin düşüşü diğer altcoinler üzerinde de etkili oldu. Şu anda piyasayı analiz ettiğimizde, hızla yükselen ETH, diğer altcoinler arasında büyük bir sürpriz yaratarak yatırımcılara fırsat sunuyor.

Image 31

Ethereum, şu anki yazım itibarıyla 3454 dolardan işlem görüyor. Altcoin’lerdeki artış devam etmek için Ethereum’un bir sonraki direnç seviyelerini aşması gerekiyor. ETH spot ETF gündeminin hızla ısınması, ETH fiyatını olumlu yönde etkileyebilir. Bu tür bir durumda Ethereum, sırasıyla 3640 – 3970 ve 4373 dolara kadar ilerleyebilir. Aksi takdirde, sırasıyla 3000 – 2720 ve 2545 dolara doğru düşüşler yaşanabilir.

Kripto yatırımcıları tarafından heyecanla beklenen altcoin boğası, ETH’nin tarihi zirvesine ulaşması durumunda gerçekleşebilir. Ethereum’un değer kaybı devam ederken birden yükselmesi, diğer altcoin’lerde büyük bir sıçrama yaratabilir. Bu dönemde, BTC’nin fiyat dalgalanmaları ve ETH spot ETF planları büyük önem taşıyacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.