HaberlerNFT Haberleri

Warner Bros, Nifty İle Birlikte NFT İşbirliğini Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Warner Bros., Nifty ile birlikte NFT işbirliğini açıkladı Looney Tunes’un 80. yıldönümünü anmak için Warner Bros, bir NFT koleksiyonu yayınlamaya karar verdi. Looney Tunes NFT’leri, hızla genişleyen NFT pazarına katkı olabilir.

Nifty ile olan bu işbirliği ay sonunda sona erecek. “Looney Tunes: What’s Up Block? ” Warner Bros tarafından
Hikayelere dayalı değişmez bir token koleksiyonu görüntüleyerek NFT’leri tanıtmayı amaçlıyor. Bu, Tweety karakterinin 80. yıldönümünü anan özel bir Looney Tunes anlatısını hayata geçirecek. Oyuncular çeşitli etkinliklere katılarak, yeni ve benzersiz ödüller kazanarak NFT kazanabilecek.

Markanın öne çıkması nedeniyle, Looney Tunes çok sayıda müşteri çekebilir. Benzer animasyon film serilerinden bir hatıra olarak bir araya getirilecek olan bu seri ile müşteriler bir hafıza yolculuğuna çıkarılacak. Porky Pig, Bugs Bunny, Daffy Duck, Marvin de Martian, Tasmanian Devil, Sylvester ve Road Runner diğer animasyon karakterleri arasında yer alıyor.

Ödüller de Sunulacak

NFT’ler, daha önce belirtildiği gibi ödüller ve ek ayrıcalıklarla gelecek. Looney Tunes ürünlerine ve sanal buluşmalara özel erişim sağlanacak. Kullanıcılar ayrıca özel içerikleri görebilecek ve NFT müzayedelerine katılabilecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.