Altcoin HaberleriHaberler

Ripple CEO’su Açıkladı: Ripple ve SEC Davası Ne Zaman Sonuçlanacak?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse Pazartesi günü CNBC’ye yaptığı açıklamalarda fintech şirketinin SEC ile olanyasal çekişmesinde büyük adımlar attığını dile getirdi.

SEC Davası Ne Zaman Sonuçlanacak?

Garlinghouse, dünyanın 7.en büyük kripto para birimi olan XRP‘ye odaklanan davanın muhtemelen gelecek yıl bir sonuca varmasını beklediğini söyledi. CNBC’den Dan Murphy’ye yaptığı açıklamalarda CEO, “Yavaş ilerleyen bir yargı sürecine rağmen oldukça iyi bir ilerleme görüyoruz” sözlerini kullandı.

Bunlara ek olarak Garglinghouse, “Açıkçası hakim tarafından sorulan önemli sorular olduğunu görüyoruz. Ve bence yargıç bunun sadece Ripple ile ilgili olmadığını, bunun daha geniş sonuçları olacağını anlıyor.” eklemesini yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİ: Ripple ve SEC Davası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ripple ve XRP Davası

San Francisco merkezli Ripple, 2017 ve 2018 sonlarında Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerinin fiyatlarının rekor seviyelere yükseldiği büyük artışlar sırasında çok fazla ses getirdi.

Ripple ile yakından ilişkili bir token olan XRP, bu ralliden yararlanarak tüm zamanların en yüksek seviyesini 3,84 dolar ile kırdı. O zamandan beri bu seviyelerden önemli ölçüde düştü. Ancak XRP son 1 yılda %370 gibi bir kazanç sağladı ve yaşanan son boğa koşusundan faydalandı.

Ripple’ın teknolojisi, bankaların ve diğer finansal hizmet firmalarının sınırlar arasında daha hızlı ve daha düşük maliyetle para göndermesine izin vermek için tasarlanmıştır. Şirket ayrıca, On-Demand Liquidity adı verilen sınır ötesi ödemeler için XRP kullanan başka bir ürünü de sunuyor.

Bu noktada SEC, Ripple’ın XRP ile olan bağlarından endişe duyuyor ve şirketin ve yöneticilerinin kayıt dışı bir menkul kıymet teklifinde 1,3 milyar dolar değerinde token sattığını iddia ediyor. Ancak Ripple, XRP’nin bir menkul kıymet olarak kabul edilmemesi gerektiğini, bu durumun XRP’yi çok daha fazla düzenleyici incelemeye tabi tutacak bir sınıflandırma olduğunu iddia ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.