Altcoin Haberleri

Ünlü CEO kripto kışını bitirecek olan gereklilikleri sıraladı: Geliştiricilerin işe koyulduğu zamanlar

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC) ve kripto para piyasası 2021 yılında gerçekleşen boğa sezonunun ardından 2022 itibariyle düşüş eğilimine girdi ve devam eden ayı sezonunda, Mayıs ayı itibariyle kripto para piyasasında sert düşüşler öne çıktı. Özellikle 2021 yılındaki yükseliş rüzgarı ile sektöre yeni adım atmış olan deneyimsiz yatırımcıların büyük bir kısmı, 2022’deki ayı piyasasıyla birlikte endişelere kapıldı ve piyasadan çıkışlar hızlandı. 2022 genelinde yaşanan kripto kışının sona erip ermeyeceği merak edilirken, CoinPayments CEO’su Sean Mackay dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Mackay, bunun ilk kripto kışı olmadığını ve sonsuza kadar sürmeyeceğini dile getirdi.

“GELİŞTİRİCİLERİN GERÇEKTEN İŞE KOYULDUĞU ZAMANLAR”

Bitcoins

Kripto para sektörünü mevcut ayı piyasasından çıkarabilecek birkaç olaydan söz eden Mackay, yaptığı açıklamada, “Şu anda birçok makro koşul kriptoları etkiliyor. Kripto her zaman teknoloji hisseleri ve işlerin yüksek riskli yönüyle ilişkilidir. Bizi buradan çıkarmak için birkaç şeye bakıyoruz. İlk olarak bu tür yeni söylem, alanda inovasyon ki bu harika bir şey. Çünkü kripto kışları genelde geliştiricilerin gerçekten işe koyulduğu ve projelerin gerçekten kafalarını eğip odaklandığı zamanlardır” dedi.

“YAPILMASI GEREKEN ÇOK İŞ VAR”

Ünlü CEO Sean Mackay, 2024’teki Bitcoin halving’inin (yarılanma) ayı piyasasından çıkışa yardımcı olabileceğini ifade etti ve “Yapılması gereken çok iş var. Kripto ödemelerinin çalışma şekli kredi kartı işlemlerinden biraz farklı” sözlerini dile getirdi. Mackay, kriptoların yayın olarak benimsenmesinin, değişimin temel araçlarından biri olacağını öne sürdü.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.