Haberler

Analistler, yıllardır çalışan grafiği yorumladı: Bitcoin için dip bölgelerdeyiz, ayı piyasası sona erebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası Kasım 2021’den bu yana sert düşüşler kaydetti ve 2022 genelinde ayı piyasasından çıkamadı. Mevcut piyasaya bakıldığında, Bitcoin (BTC) ve altcoinlerin ATH bölgelerinden genel olarak oldukça uzak noktalarda fiyatlanmaya devam ettiği görülüyor. Ayı piyasası süreci artık yatırımcıları çok yıpratmış olsa da birçok yatırımcı ve analist, ilerleyen günlerde boğa sezonunun başlayacağını umut ediyor. Yine de diğer taraftan birçok yatırımcı da sektörden çıkışlarını hızlandırdı. Ancak analistler, ayı piyasasının sona erdiğini söylemek için çok erken olsa da piyasanın dip noktaya yakın olduğunu öne sürüyor.

O GRAFİK NE ANLATIYOR?

Bitcoin Ornek Grafik

Bitcoin gökkuşağı grafiğini inceleyen analistler, Bitcoin tarihinin en büyük alım fırsatlarından birinin ortada olduğunu öne sürüyor. Analistlere göre uzun süreçlere rağmen hala başarılı şekilde çalışmaya devam eden bu grafik, yeni olası yükselişler öncesi piyasanın dip noktasında seyrettiğine işaret ediyor. Öte yandan işlem hacimlerine bakıldığında da kripto para piyasasının dip bölgelerde konumlandığı görülüyor. Balinalar bile artık kripto paralara karşı ilgisini azaltmış halde.

KRİPTO PİYASASI YENİDEN TOPARLANABİLİR Mİ?

Analistler, eldeki verilerden yola çıkarak, piyasa genelinin dip bölgeye çok yakın olduğunu, Bitcoin gökkuşağı grafiğine dayandırarak dile getiriyor. Öte yandan altcoinler de zirve seviyelerinden bu yana yaklaşık yüzde 95’lik bir çöküş yaşadı. Bu da şiddetli bir ayı piyasasının oluşmasına neden oldu. Analistler, daha önce de “öldü” denilen piyasanın toparlandığını ve bunun bir kez daha gerçekleşebileceğini iddia ediyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.