HaberlerNFT Haberleri

Ünlü Giyim Markası Kiğılı’dan Holografik NFT Defilesi

Ünlü Erkek Giyim Markası Kiğılı NFT Dünyasına Adım Attı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü giyim markası Kiğılı’dan holografik NFT defilesi. En bilinen erkek giyim markalarından biri olan Kiğılı, NFT ve metaverse dünyasına girdi. Popüler marka, Tomorrow koleksiyonunu önceki gün görücüye çıkardı. Koleksiyonun ilk tanıtımında holografik bir NFT defilesi gerçekleşti.

Kiğılı, Tomorrow koleksiyonuyla giyilebilir NFT ürünlerini piyasaya sürdü. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, İkay Keleş, dijital içerik yapımcısı Bedirhan Soral, Oktay Kaynarca, Abdullah Avcı, Bensu Soral, Beyza Arca, Elif Ahin, Cener Yıldırım, Deniz Baydar, Tugay Mercan gibi isimler yer alıyor.

Kiğılı’nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilal Suerdem konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Bu alanla ilgili çok farklı çalışmalarımız var. Tüketicilerimizi defilemizde çok farklı bir Kiğılı olarak karşıladık. Teknolojik bir marka olarak karşılarına çıktık. NFT’lerle ilgili çıkan avatarlar farklı şekillerde giydirilerek insanlara farklı hayaller yaşatacak. Bu farklı hayalleri aslında kendileri fizik dünyalarında da deneyebilirler. NFT dünyasında bunun ruhunu da yaşayabilirler. Fakat öyle bir ortam oluşturmalarıyız ki NFT’de olan algı fizik dünyasında da yaşanılabilir olsun. Bizler de marka olarak tüketicilerimizin metaverse dünyasında yaşadıkları o ruh halini fiziki hayata taşımak için destek vereceğiz. Yani metaverse dünyasına girip, o evren içerisinde gezdikleri ve elde ettikleri kazanımlarını mağazalarımızda değerlendirme şansları olacak. Metaverse dünyasından fizik dünyasına bir bağlantı sağlamaya çalışacağız.

Kiğılı Dünyanın Ilk Holografik Nft Defilesini Düzenledi - Haber 1

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.