Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Ronin Hack’inde Yeni Gelişme: Bağlantılı Bir Adres Ethereum Transferi Yaptı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ronin Hack’inde yeni gelişme: bağlantılı bir adres ethereum transferi yaptı. Etherscan verilerine göre Ronin Network saldırısına bağlı bir adres 5.505,7 ETH (11 milyon dolar) aktardı. Gönderilen toplam para miktarı şu anda 23.525 ETH (48 milyon dolar) seviyesinde.

Geçen hafta, yukarıda belirtilen sayı art arda yedi işleme bölündü. Çalınan varlıkları aklamak için kullanılan Ethereum tabanlı bir kripto para mikseri olan Tornado Cash, Ronin korsanının fonlarının büyük çoğunluğunu aldı.

Mart ayında, yalnızca Axie Infinity için tasarlanan oyun odaklı Ronin ağı, 625 milyon dolara saldırıya uğradı ve bu da onu merkezi olmayan finans ve kripto tarihindeki en büyük güvenlik ihlallerinden biri haline getirdi. Hackerlar büyük miktarda ETH ve USDC ile kaçtı.

Büyük hack’in sonunda, sözde Kuzey Kore hükümeti tarafından denetlenen, dünyanın en bilinen hacker gruplarından biri olan Lazarus Group tarafından gerçekleştirildiği belirlendi.

Axie Infinity’nin kurucuları bu ayın başlarında kurbanlara dağıtmak için 150 milyon dolar topladıklarını söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.