HaberlerNFT Haberleri

TimeShuffle’den 2.1 Milyon Dolarlık Finansman Turu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

TimeShuffle’den 2.1 milyon dolarlık finansman turu. Oynaması ücretsiz ve oynaması için ödemeli bir taktik RPG olan TimeShuffle, klasik oyun ideallerine geri dönerek sektörü değiştirmek istiyor. Bu NFT tabanlı oyun, Shima Capital, Blizzard Fund, NEXO, AscendEx, Colony, GBV Capital, Muhabbit ve diğerleri gibi yatırımcılar tarafından desteklenen ilk oyun modeliyle oyun deneyimini yeniden tanımlıyor.

TimeShuffle, NFT‘leri ve tokenlar oyun içi dijital nesnelere bağlayarak ve kripto para birimlerini hedef haline getirmek yerine oyuna dahil ederek oyna-kazan oyna ve kazana dönüştürür. Eleştirmenlerin konuyla ilgili olumlu geribildirimde bulunduğu söyleniyor.

TimeShuffle‘ın çekirdek ekibi, dünya çapında 40 milyondan fazla kişiye ulaşan 20’den fazla oyunla 30 yılı aşkın geleneksel oyun deneyimine sahiptir. TimeShuffle, geleneksel oyun geliştirme bilgisini ve önde gelen Web3 geliştiricilerini bir araya getirerek çoğu Play-to-Earn oyununun gözden kaçırdığı benzersiz ancak iyi bilinen bir oyun deneyimi sunarak halkın ilgisini çekmeyi amaçlıyor.

What Is Timeshuffle? - Avax Nfts

Her oyuncu, günlük olarak yatırım yapmaya gerek kalmadan blok zinciri oyununun tüm gücünü ortaya çıkaran zamana dayalı çatışmalara girmeden önce oyuna ücretsiz bir kahramanla başlama ve takımını geliştirme seçeneğine sahiptir. Oyuncular, TimeShuffle’daki Avalanche ekosistemi aracılığıyla sağlanan gerçek dünya değeri NFT nesnelerinin kilidini açarak gerçek ilerleme ve kar elde etmelerini sağlar. Bu oyun ortamı, her ikisi de blok zinciri alanındaki endüstri ağırlıkları tarafından desteklenen TIMS yönetim belirtecine ve GOLD oyun içi belirtecine dayalı istikrarlı bir ekonomi kurmayı amaçlıyor.

TimeShuffle, oyunla ilgili yaptığı açıklamada, kullanıcıları etkilemeye yönelik bir oyunla çalışmalarını geleneksel oyun benimsemeye odakladığını belirtti. Baş Ürün Sorumlusu Tihomir Tomov, “Oyuncular için bir şeyler yaratmayı amaçladık” diyor ve “oyuncular için ücretsiz oynamanın her zaman mevcut olacağı ve zahmetsizce cüzdan eklemenin uzun vadeli aktif oyuncuların sonsuz savaşlarda kazanmasını garanti edeceği bir yer.” olarak ifade ediyor ve ardından şunları söylüyor:

Sadece kripto meraklılarının değil, gerçek oyun savaşçılarının artık sıra tabanlı bir taktik RPG oyununda tarih boyunca savaşabileceği, kazan-kazan konseptinin olmasını istedik. Böylece oyna & kazan adlı yeni bir oyun modeli yaratılıyor.

Kripto kullanmayan kullanıcılar için Web3 alanına giriş noktası olmak isteyen TimeShuffle’ın kullanım kolaylığı, yapılan açıklamalara göre sektördeki Oyna ve Kazan pazarında devrim yaratıyor ve dileyen oyunculara kapılarını açıyor. kriptoları denemek için.

AvaLabs Başkanı Ed Chang, “Bu roldeki çok kısa süremde, bu yıl platforma getirdiğimiz TimeShuffle gibi oyun ve oyuncu deneyimini gösteren oyunların kalitesine tanık olmak etkileyiciydi” dedi. Oyunlar. Avalanche’da Web3 oyununun geleceği parlak!” Sözlerini kullandı.

Koleksiyoncuları benzersiz NFT’ler ve arkadaşlarla etkileşim kurmak için ilginç araçlarla şaşırtmak için TimeShuffle, geleneksel oyunların popüler bileşenlerini Oyna-Kazan modelinin avantajlarıyla harmanladı.

TimeShuffle, Haziran 2022’de Genesis Club NFT’lerini satmaya başlayacak ve alfa oyunu 2022’nin 3. çeyreğinde piyasaya sürülecek.

TimeShuffle Hakkında

Oyuncular, PvP arenalarına ve yapay zeka güdümlü savaşa hazırlanmak için kahraman takımlarını ücretsiz olarak oluşturup eğitebilir ve ardından pratik yapmak için savaşmaya başlayabilir. Ekip, oyuncuların zamanı unutabilecekleri bir oyun üzerinde çalıştığını iddia ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.