Bitcoin Haberleri

Ünlü yöneticinin “uçuk” BTC tahmini dikkat çekti: 100 katlık artış öngörüyorum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası zorlu ve belirsiz bir süreçten geçerken, Bitcoin (BTC) ve genel olarak kripto paralara yönelik tahminler de gündeme gelmeye devam ediyor. Bu tahminlerin bir kısmı kimi zaman şaşkınlığa neden olurken, bazıları ise yatırımcıları ciddi anlamda heyecanlandırabiliyor. Ünlü yatırımcı ve varlık yönetim uzmanı Lawrence Lepard (Larry) bu konuda dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda göstereceği boğa koşularında 100 kat artacağına inandığını dile getirdi. Neredeyse bir yıldır düşüş eğiliminde seyreden Bitcoin adına gelen bu tahmin, birçok kişi tarafından “iddialı” ve “gerçekten uzak” olarak yorumlandı.

LEPARD BTC’DE 7 HANELİ SEVİYELER BEKLİYOR

Lepard

Lepard, Quoth the Raven podcast yayınında dile getirdiği tahminlerinde, Bitcoin’in ilerleyen yıllarda boğa koşularında 100 kat artış göstereceğine inandığını ifade etti. Ünlü yatırımcı hem Bitcoin hem de değerli metaller konusundaki “iyimser” tarafıyla tanınıyor ve Lepard’a göre mevcut piyasada Bitcoin fiyatı, gelecek olan yükselişlerle 7 haneli rakamlara ulaşabilir. Öte yandan Lepard, bu görüşünde yalnız da sayılmaz. Equity Management Associates’in kurucusu fiyatı her ne olursa olsun gelecek dönemler için Bitcoin’e yatırım yapacağını dile getirdi.

“ŞU AN BTC’YE SAHİP OLMAMAK RİSK”

Ünlü yönetici öte yandan “borç krizi” olarak adlandırdığı makroekonomik kriz döneminde Bitcoin’e sahip olmamayı “risk” olarak değerlendirdi. Ancak genel olarak analistlerin Bitcoin adına pozitif fiyat tahminlerine bakıldığında, şu an için 22 bin 500 ve 25 bin dolar seviyeleri “iyimser” seviyeler olarak öne çıkıyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.