Altcoin Haberleri

LUNC Token Yakımı Hakkında Tartışma Yaratan Açıklamalar

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği projelerden Terra Classic (LUNC) coin ile ilgili tartışma yaratan açıklamalar gündeme geldi. LUNC geliştirme grubu TerraCVita üyesi olan Rex Harrison, son paylaşımında piyasadaki güncel gelişmeleri değerlendirdi. Terra Classic’in hizmetlerini yeniden ağa kazandırmak için zincir içi yakım ücretlerinden vazgeçebileceğini gündeme taşıyan Harrison, tartışmaların odağına oturdu.

LUNC Coin’e Lale Balonu Benzetmesi

Lunc Yaim

Harrison tarafından kaleme alınan makalede, Terra Classic (LUNC) projesini bir “lale” olarak tanımlayan ünlü geliştirici sert ifadeler kullandı. Mayıs ayında gerçekleşen ekosistem çöküşünden beri LUNC coinin hiçbir gerçek değeri olmadığını söyledi. Bu ifadeleriyle LUNC coin yatırımcılarını ve destekçilerini kızdıran Harrison yakım işlemlerine de sert eleştirilerde bulundu.

LUNC Coin Meme Tokene Dönüştü

Yakım ücreti yüzünden LUNC coin arzının azalmasıyla birlikte bir gün fiyatın yükselebileceği umudu yatırımcılar arasında oldukça popüler. Harrison, atılan yanlış adımlar yüzünden LUNC coinin günün birinde hızla değer kazanacağı beklenilen bir tür meme tokene dönüştüğünü iddia etti.

Yakım parametresi zincirde kalan geliştiricilerin yeni güncellemeler yapma konusunda cesaretini kırdığını dile getirdi: “Harap olan ekosistem büyük ölçüde kısırlaştırıldı ve birkaç dApp dışında yeniden büyüme gerçekleşmedi. Sadece bu da değil, borsalar işlem hacmini korumakta zorlandı ve esasen bu vergi, yaşatmayı umduğu ateşi söndürdü.” LUNC coin geliştiricisi Rex Harrison, atılan tüm bu yanlış adımlara rağmen iyileşmeye giden bir yol olduğunu da vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.