Bitcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Fireblocks ve FIS, Kripto Benimsenmesini Artırmak İçin İşbirliğine Gitti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Fireblocks ve FIS, Kripto benimsenmesini artırmak için işbirliğine gitti. Dijital ödeme endüstrisinde iyi bilinen iki isim olan Fireblocks ve FIS, kriptonun  benimsenmesini artırmak için işbirliği yapacak.

Bir depolama şirketi olan Fireblocks ve bir ödeme şirketi olan FIS, kripto para biriminin benimsenmesini teşvik etmek için bir araya geldi. FIS’ten yapılan bir basın açıklamasına göre, düzenleme her büyüklükteki işletmeye büyük kripto ticaret merkezlerine, likidite sağlayıcılarına, kredi masalarına ve merkezi olmayan (DeFi) uygulamalara erişim sağlayacak. FIS sermaye piyasalarının müşterileri, dijital varlıkları taşıyabilecek, depolayabilecek ve ihraç edebilecek ve ayrıca gelişmiş kripto yatırımlarına katılabilecek. FIS’in sermaye piyasaları başkanı Nasser Khodri konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Dijital para birimleri daha yaygın hale geldikçe, sermaye piyasası firmaları birçok dijital varlık sınıfını yönetmelerine yardımcı olan tek bir hedeften büyük ölçüde faydalanacak.

Fireblocks CEO’su Michael Shaulov konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

FIS ile stratejik ortaklık, Fireblocks teknolojisini geleneksel varlıklardaki hemen hemen her tür satın alan, satan ve kurumsal kuruma getirecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.