Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

Uzman İsimden Bitcoin ve Bu Altcoin’lerle İlgili Dikkat Çeken Açıklamalar!

Kripto para piyasasının uzman isimlerinden Cheeky Crypto, piyasadaki en popüler kripto paralar hakkındaki düşüncelerini paylaştı ve birkaç önemli noktaya değindi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının uzman isimlerinden Cheeky Crypto, piyasadaki en popüler kripto paralar hakkındaki düşüncelerini paylaştı ve birkaç önemli noktaya değindi.

Kripto para birimleri son günlerde önemli fiyat düşüşleri yaşadı ve analistleri daha ciddi verilerin gerekli olduğunu düşünüyor. Piyasadaki en popüler kripto paraları inceleyen Cheeky Crypto da bu noktada düşüncelerini dile getirdi.

Bitcoin (BTC)

En popüler kripto para birimi olan Bitcoin’i (BTC) değerlendirerek başlayan analist, BTC fiyatının şu anda olumsuz sinyaller verdiğini ve yükselişin düşüşün ardından geleceğini iddia ediyor.

Şu anda 33.370 dolar bölgesinde işlem gören BTC’nin bu yazının yazıldığı an itibariyle 32.000 dolarlık direnci test etmesi bekleniyor. Ancak analist, yatırımcılara sakin kalmalarını ve panik satışından kaçınmalarını tavsiye ediyor.

Bitcoin (Btc)
Bitcoin (Btc)

Polkadot (DOT)

Analistin değerlendirdiği ikinci kripto para birimi Polkadot (DOT). DOT yalnızca tokenlerin değil, her türlü veri veya varlığın zincirler arası transferine izin veren ve blok zincirlerin birbirleriyle iletişim kurmasını sağlayan bir projedir.

Analiste göre Polkadot güçlü bir ekibe sahip ve kurucularından biri de Ethereum‘un kurucu ortağı. Analiste göre Polkadot da umut verici çünkü henüz öngörülen benimseme düzeyine ulaşmadı. Bu yazı itibariyle, DOT 11 doların üzerinde işlem görüyor.

Polkadot (Dot)
Polkadot (Dot)

Chainlink (LINK)

Chainlink, akıllı sözleşmelerin evrensel olarak bağlanmasına izin veren bir blok zinciri soyutlama katmanıdır. Chainlink, blok zincirlerin, merkezi olmayan bir oracle ağı aracılığıyla harici veri beslemeleri, olaylar ve ödeme mekanizmaları ile güvenli bir şekilde iletişim kurmasını sağlayarak, baskın dijital sözleşme türü olmak için gereken kritik zincir dışı bilgi karmaşık akıllı sözleşmeleri sunar.

Uzmana göre Chainlink‘in teknolojisi ve ekibi hem iyi hem de yatırımcıların dikkat etmesi gerekiyor. Yazının yazıldığı sırada LINK, 9,5 dolardan işlem görüyordu.

Chainlink (Link)
Chainlink (Link)

Cardano (ADA)

Cardano, dünyaya yenilik getirmeyi amaçlayan bir hisse kanıtı blok zinciri platformudur. Analist VC yatırımcılarına gelince, yakında anlamlı bir alım görmeye başlayacağımıza inanıyor. Ayrıca, yazı yazılırken ADA 0,67 dolardan işlem görüyor ve uzman, kripto para biriminin son düşüşlere rağmen iyi durumda olduğunu iddia ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.