Bitcoin HaberleriBlockchain HaberleriHaberler

Intel, Yeni Bitcoin Madencilik Çipini Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Intel, Yeni Bitcoin Madencilik Çipini Duyurdu. Intel’in ikinci nesil Bitcoin madencilik çipi Blockscale ASIC piyasaya sürüldü.

Teknoloji devine göre yeni çip daha fazla enerji verimliliği sağlayacak ve 2022’nin üçüncü çeyreğinde sevkiyata başlayacak.

Özelleştirilmiş bir güvenli Hash Algorithm-256 (SHA-256) ASIC işlemci, 580 GH/s’ye kadar hash hızı ve 26 J/TH’ye kadar güç verimliliği ve çip üzerinde sıcaklık ve voltaj algılama, yeni duyurulan cihazın temel özellikleri arasında yer alıyor. donanım.

Hızlandırılmış Bilgi İşlem Sistemleri ve Grafik Grubu Blockchain ve İş Çözümleri Genel Müdürü Jose Rios şunları söyledi: “Intel Blockscale ASIC, Bitcoin madenciliği şirketlerinin önümüzdeki yıllarda hem sürdürülebilirlik hem de hash rate ölçeklendirme hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için önemli bir rol oynayacak”

Yayına göre, yeni gadget’ı satın almak için kaydolan şirketler arasında Argo Blockchain, Block Inc., Hive Blockchain Technologies ve GRIID Infrastructure yer alıyor.

İlk nesil madencilik çipi Bonanza’nın piyasaya sürülmesiyle işletme madencilik pazarına girdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.