Bitcoin Haberleri

VanEck CEO’sundan Bitcoin (BTC) Değerlendirmesi!

VanEck CEO'su Jan van Eck, Bitcoin'e (BTC) övgüler yağdırarak gelecek yıla dair beklentilerini paylaştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan VanEck’in CEO’su Jan van Eck, geçtiğimiz hafta sonu bir televizyon programında Bitcoin hakkında olumlu söylemlerde bulunarak önümüzdeki yıl için beklentilerini dile getirdi. Van Eck, kripto paralara olan uzun süredir ilgisinden bahsetti ve 2017 yılında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunda bulunan ilk şirketlerden biri olduklarını vurguladı. SEC’in başvuruyu reddetmesine ve süreci zorlaştırmasına rağmen, VanEck CEO’su pes etmeyerek fonun kodunu “HODL” olarak değiştirdiklerini belirtti.

VanEck CEO’su Bitcoin’de Zirve Bekliyor!

Televizyon programında Bitcoin’in 2024 beklentilerine değinen Jan van Eck, lider kripto paranın önümüzdeki yıl 69,000 doları aşacağından emin olduğunu belirtti. Ancak, net bir fiyat tahmini yapmadı. Finans dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Van Eck, BTC’nin yarılanma etkinliği ve ETF başvurularının onaylanması durumunda kripto paralarda bir yükseliş beklediğini dile getirdi ve Bitcoin ile altın arasındaki makro düzeyde benzerliklere dikkat çekti.

We Did This With Gold Could Vaneck Be Bitcoins Best Bet For An Etf

Kripto paralar hakkındaki olumsuz eleştirilere yanıt olarak VanEck CEO’su, Bitcoin’in bir finansal balon olduğu düşüncesini çürüttü.

“Şimdiye kadar balon olan hiç bir şey ileriki tarihlerde daha iyi performans göstermedi. Bitcoin gelecekte de var olacak bir değer deposu.”

Jamie Dimon gibi geleneksel finans yöneticilerinin kripto paraların finansal suçlardaki rolüne ilişkin açıklamalarına atıfta bulunan Jan van Eck, bu yöneticilerin kendilerini ayna karşısında görmeleri gerektiğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.