Haberler

Grayscale-SEC Davasından Önce Borsalarda 30 Bin BTC Transfer!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Grayscale-SEC davasındaki kararın hemen öncesinde borsalarda ilginç bir hareketlenme yaşandı. Kararın açıklanmasından önce Bitcoin’in borsa arzında önemli bir artış yaşandı.

Borsalara tam 30 bin BTC aktarıldı. Analitik şirketi Santiment, Grayscale davası öncesinde gerçekleşen Bitcoin hareketlerini açıkladı. Grayscale’in SEC’e açtığı dava zaferle sonuçlandı. Kararla SEC, daha önce reddedilen ETF başvurusunu yeniden değerlendirecek. Bu kararın ardından kripto piyasası yönünü yukarıya çevirdi. Bitcoin öncülüğünde kripto varlıklarda keskin bir yükseliş kaydedildi. BTC yüzde 7’den fazla artışla 28 bin doların üzerine çıktı ancak kalıcı olamadı.

Önemli karar öncesinde 30 bin BTC’nin merkezi borsalara taşındığı ortaya çıktı. Santiment’in takip ettiği verilere göre bu rakam, 27 bin 400 dolarlık piyasa fiyatına göre 822 milyon dolara tekabül ediyor. Söz konusu hareketlilik, bazı tüccarların fiyat artışı öngördüğü şeklinde yorumlandı. Karara ilişkin haberin önceden alınmış olabileceği de iddia edildi. CryptoQuant verilerine göre borsalara giriş veya işlem başına aktarılan ortalama BTC miktarı da 21 Haziran’dan bu yana en yüksek seviyesini gördü. Ortalama giriş tutarındaki artışın potansiyel satış baskısına işaret ettiği belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.