Haberler

BAE Devlet Bakanı Al Olama kripto paraların geleceğine ilişkin çok olumlu konuştu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralar yaklaşık 1 yıldır aşağı yönlü fiyat hareketlerinde bulunuyor ve Bitcoin (BTC) öncülüğünde öne çıkan bu fiyat hareketleri, içerisinde bulunduğumuz haftada bir kez daha kendisini gösterdi. Salı günü 20 bin doları aşan BTC, Çarşamba günü yeniden 19 bin doların altına sarktı. Piyasaların gidişatı konusunda tahminler ve yorumlar gündeme gelmeye devam ederken, kripto paralara ilişkin bir kritik açıklama da Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Bakanı Omar Bin Sultan Al Olama’dan geldi. Kripto paraların en popüler duraklarından biri olan BAE’den gelen bu açıklama dikkat çekti.

BAE KRİPTOLARA OLUMLU BAKIYOR

Al Olama

BAE’de Devlet Bakanı olan Omar Bin Sultan Al Olama, kripto paraların geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Kripto para sektöründeki düzenlemeler, yeni problemler ve fikirler gündeme geldikçe güncelleniyor. Bu düzenlemelerde Çin gibi kimi ülkeler kripto para ilişkisini tamamen bitirmeyi amaçlarken, El Salvador gibi kimi ülkelerde ise kripto para benimsenmesi giderek artıyor. Her ne kadar popülaritesi artan kripto sektörü için birçok finans düzenleyicisi şüpheli yaklaşımlarını sürdürse de BAE, kriptoların geleceğine olumlu bakıyor.

AL OLAMA: GELECEKTE FARK YARATACAKLAR

Omar Bin Sultan Al Olama, BAE’de Yapay Zeka (AI), Dijital Ekonomi ve Uzaktan Çalışma Uygulamaları Devlet Bakanı olarak görev alıyor. Kriptoların geleceğine dair olumlu açıklamalarda bulunan Al Olama, kripto paraların ve ilgili teknolojilerin ilk geliştirilmesine dahil olan birçok kişinin, bu sektörü ana akım finans kurumlarını ve para sistemlerini atlatmak için kullandığını ifade etti. Olama’ya göre bu nedenlerden dolayı kripto paralar henüz arzu edilen hedefe gelemedi. Ancak Al Olama’ya göre kripto paralar gelecekte fark yaratmayı başaracak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.