HaberlerBitcoin Haberleri

MicroStrategy 400 Milyon Dolar Değerinde Bitcoin Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’li İş zekası şirketi MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, şirketin 7.002 Bitcoin aldığını duyurdu. Bu satın alım ile şirketin zaten devasa miktarda olan Bitcoin varlıklarına yenileri eklendi.

MicroStrategy, 7002 Bitcoin Aldı

Microstrategy CEO’su Duyuru,  pazartesi sabahı Twitter hesabından yaklaşık 414 milyon dolar değerinde Bitcoin alındığını açıkladı.

Saylor, bu tweet’inde MicroStrategy‘nin yaklaşık 3.57 milyar dolara ve ortalama 29.534 dolar satın alma fiyatıyla alınan 121.044 Bitcoin‘e sahip olduğunu söyledi.

16:12 itibarıyla MicroStrategy’nin yeni satın alma duyurusunun Bitcoin fiyatına az da olsa destek verdiği görülüyor. Duyurudan bu yana 15 dakika içinde %1.5 artan BTC, 57.172 dolardan işlem görüyor.

Dev yazlım şirketinin bu alımı kripto para  piyasasına olumlu yansıyacaktır. Büyük alımların sürdüğü bir dönemde fiyat önemli desteklerden doping alabilir. Bu bağlamda Bitcoin fiyatı, geçtiğimiz günlerde yaşadığı geri çekilmelerin akabinde yukarı yönlü ivme kazanabilir.

Bitcoin Son Durum

Bitcoin fiyatı, gelişmelerin ardından 57.000 dolar seviyesi üzerindeki seyrini sürdürüyor. BTC, günün erken saatlerinde 53.500 dolardan sıçrayarak kısa sürede 57.000 dolar seviyesine ulaşmıştı. Dünya finans piyasalarının yeni Koronavirüs varyantıyla sarsılmasının ardından düşüşe geçen Bitcoin, toparlanma sinyalleri ile güçlü görünüyor.

[ccpw id=”17618″]

Lider kripto para birimi Bitcoin‘in yanı sıra altcoinler de  yukarı yönlü ivme kazanmış durumda. Uzmanların yorumlarına göre Bitcoin’in yönünün yukarı doğru olduğu, 60.000 dolar barajının geçilmesi durumunda belirsizliğin son bulacağı öngörülüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.