Altcoin HaberleriHaberler

VeChain Vakfı’ndan Anlaşma Duyurusu: VET Fiyatı NasıL Etkilenir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının en eski projelerinden olan VeChain (VET) günümüze kadar oldukça başarıya ulaşmış adımlar attı. VeChain, 2016 yılından bu yana yaptığı kurumsal anlaşmalarla kripto para yatırımcılarının ilgisini çekmeyi başardı. VeChain Vakfı sosyal medya hesabı üstünden yaptığı paylaşımda yeni anlaşmanın sinyalini verdi.

VeChain Anlaşması Yakında

VeChain Vakfı, Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruya göre yakında dünyanın en büyük lojistik firmalarından biriyle anlaşma imzalanacak. Bilindiği üzere Blockchain tabanlı tedarik zinciri çözümleri üreten VeChain (VET), dağınık yönetişim ve IoT konusunda birçok şirketle ortak çalışıyor. Perakende, lojistik ve tedarik şeklinde konularında yıllardır deneyim sahibi olan VeChain (VET) bu deneyimini kurumsal şirketlerin işini daha iyi hale getirmek için kullanıyor.

Blockchain alanında daha iyi işler yapmayı amaçlayan DHL, Kuehne, Fedex, Nippon Express, UPS, DB Schenker, CH Robinson, Panalpina, Ceva yada SNCF gibi anlaşma ihtimali  yüksek şirketler bulunuyor. Bu firmaların ortak özelliği lojistik anlamında küresel pazar paylarının çok büyük olmasıdır. VeChain (VET) Vakfı tarafından yapılan duyuruda ise bu küresel oyunculardan biriyle anlaşıldığını ihtimalini doğuruyor.

VET Fiyatı Nasıl Etkilenir?

VeChain (VET) şu an 0,1138 dolardan alıcı buluyor. Piyasa değeri 7 milyar doları aşan VET son haberle birlikte Bitcoin (BTC) karşısında ortalama %10 değer kazanmayı bildi.

VET Fiyatı, 0,11249 dolar seviyesinin üstünde tutunabilirse 0,12 dolara kadar önünde ciddi bir engel görünmüyor. Orta vadede ise 0,1509 seviyesi kar alma noktası olarak kabul edilebilir. Fiyatın 0,11 desteğini koruması önemlidir geçtiğimiz günlerde bunu kırdığı için 0,10 desteğine kadar iğne attı. Kritik noktada bulunan fiyat gevşemeye başlarsa tekrardan aynı desteği ziyaret edebilir. Kısa vadeli yükseliş trendine girişin teyidi 0,132 bandının üzerine çıkılmasıyla gelecektir.

Kripto para piyasaları bugünlerde regülasyon ve ETF beklentileriyle ciddi hareketler yapıyor. Bitcoin (BTC) yakından takip edilmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.