Haberler

İki Ülke Arasında Dev Blockchain Anlaşması İmzalandı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yeni teknolojileri yakından takip eden şirketlerin ardından ülkeler de blockchain odaklı anlaşmalara imza atmaya başladı. Sektördeki son haberlere göre Tayland ve Macaristan, sanayi sektöründe blockchain teknolojilerini kullanmak için harekete geçti. İki ülke büyük bir kapsamı olan blockchain teknolojisi anlaşmasıyla yeni ortaklıklar gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bu anlaşmaya göre sanayi sektöründe blockchain teknolojilerinin uygulanması konusunda işbirliği yapılacak.

Tayland Fintech Derneği ve Macaristan Blockchain Koalisyon, yeni teknolojilerin sanayi ve finansal piyasalara girişini desteklemek için harekete geçti. Mali Devrimi Birlikte Güçlendirmek başlıklı blockchain anlaşması, Tayland-Macar Fintech Forumu’nda imzalandı. Fintech alanında yeniliklerin takip edildiği etkinliğin Macaristan Büyükelçiliği tarafından düzenlenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Ülkeler Arasında Blockchain Yarışı Hız Kazanıyor

Block Chain

Blockchain teknolojileri dünya çapında büyük bir hızla benimsenerek çeşitli sektörlerde uygulamaya alınıyor. Bu tür yeniliklerde adından sık sık söz ettiren ülkeler arasında Tayland geliyor. E-ticaret, mobil ödemeler ve dijital para birimi gibi finansal hizmetlerin yanı sıra kripto para yatırımcılarının da hızla arttığı Tayland, öne çıkan ülkelerden biri oldu. Tayland ile Macaristan arasında imzalanan dev blockchain anlaşması da atılan adımların sonuncusu oldu.

Tayland Fintech Derneği Başkanı Chonladet Khemarattana, söz konusu ortaklık hakkında şu değerlendirmeyi yaptı: “Macar şirketleri ile gelecekteki işbirliği, Tayland’ın daha fazla deneyim kazanmasına yardımcı olacak. Ayrıca her iki ülkenin de gelecekte yeni fikirler veya hizmetler başlatmasına yardımcı olacaktır.” İki ülke yetkilileri, mali piyasalar açısından son derece önemli olan bu anlaşmanın finansal teknoloji trendlerine yön vermesini bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.