Altcoin HaberleriHaberler

Vitalik Buterin’den 400 ETH’lik Transfer!

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, son dönemde gerçekleştirdiği şaşırtıcı transferlerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, son dönemde gerçekleştirdiği şaşırtıcı transferlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Eylül ayı içerisinde gerçekleştirdiği cüzdan hareketleriyle kripto dünyasında tedirginlik yaratan Buterin, toplamda 3,9 milyon dolarlık kripto varlık taşıdı. Son olarak Buterin ile bağlantılı bir cüzdandan Coinbase’e 632 bin dolar değerinde 400 ETH transferi gerçekleştirildi. Ancak, Buterin’in cüzdanındaki bu hareketliliğin sebebi henüz bilinmiyor.

Vitalik Buterin'Den 400 Eth’lik Transfer!

Blockchain analiz platformu Spot On Chain tarafından yayımlanan verilere göre, Buterin’in bu transferi, son 10 gün içerisinde gerçekleşen ETH para yatırma işlemlerinin en sonuncusu olarak kaydedildi. Spot On Chain, Buterin’in 15 Eylül’den bu yana tahmini olarak 2.421 ETH (3,94 milyon dolar) taşıdığını ifade etti.

Platformun verilerine göre, 15 Eylül ve 19 Eylül tarihlerinde Kraken’e 321 ETH gönderildiği belirtildi. Ayrıca, 17 Eylül ve 20 Eylül tarihleri arasında farklı işlemlerde Bitstamp’a toplam 1.700 ETH transferi yapıldığı ve 19 Eylül’de Paxos’a 500 ETH’lik bir transferin gerçekleştirildiği bilgisi de paylaşıldı.

Blockchain verilerine göre, Buterin ile uzun süredir ilişkili olan başka bir cüzdandan bu işlemleri gerçekleştiren adrese 2.000 ETH (4,9 milyon dolar) gönderildiği görüldü. Geçtiğimiz ay Buterin, 600 ETH’lik (1 milyon dolar) bir transfer gerçekleştirmişti.

Vitalik Buterin’in gerçekleştirdiği bu transferler, kripto dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor. Ethereum topluluğu, Buterin’in bu kadar büyük miktarlarda ETH taşımasının altında yatan nedenleri merak ediyor. Bu transferlerin piyasada nasıl bir etki yaratacağı ise zamanla ortaya çıkacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.